Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
STA HOCE OVI PENZIONER,I PA ONI SU TI KOJI SI UNISTILI OVU TAKO LIJEPU DRZAVU.. KRALI U KOMUNIZMU NAPRAVILI RAT, E SADA HOCE VECE PENZIJE ...hahaha STA CEMO MI SUTRA IMATI KAD DANAS NI DANA RADNOG STAZA NEMAMO
NAMA JE DOSADNO MORAMO SE NECIM BAVITI AKO NISTA DRUGO ONDA DEMOSTRACIJE
Mi smo za poskupljenje struje. Ako poskupi 30 % mi ćemo od toga dobiti 1 % na plate.Kada se to preračuna dobićemo po deset maraka a stuju odavno već ne trošimo jer se ne isplati a i što bi kad imamo našeg čumura i državne šume.
Prvi konkretni koraci vlade platforme. Počelo je stvaranje države za čovjeka
poskupljenje je zbo radi toga da se skupe pare za zlatne kašike, prvo ce pemzioneri dobit po jednu
Penzioneri, penzioneri.... ostarili a ništa pametniji. Kasno je protestovati kada se već donese odluka o poskupljenju struje.