Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e sad će mu j.e.bat majku....
taman htjedoh napisat da će se sad počet sami od sebe zidovi urušavat :-)
svi ćemo mi urušit', sa ovim čobanima...
Ante nikad nije bio u tom bunkeru
ante ne ide u 23%.
Da se ne daj bože nekad i desio taj nuklearni napad, mene zanima kome bi "Tito and the company" komandovali?! Sta ce državi komanda bez naroda... Da su makar odabrali 20-tak momaka i djevojaka da ih sklone zajedno sa Titom, pa da poslije prave novu naciji... P. S. Ovaj scenario i nebi bio tako los, komplet Juga bi nastala od 20 ljudi, pa nebi bilo razlika... :)
Imali su Titovi frendovi Sadam i Gadafi iste takve, jer JNA i YU firme su to gradili po Iraku i Libiji. Pa kada se zaratilo i NATO avioni nadletili, ispostavilo se da ipak nisu dovoljno jaki, niti dovoljno duboki :) Bunker Buster to raspuse k'o fisek kospa :) Obicna skalamerija koja je sama sebi svrha, Ako se ne moze za nesto prakticno koristiti, da generira pare i radna mjesta, koji ce nam to vrag u zivotu? Kad su bile poplave drzava prvi dan psoudjuje od SFOR 20 tona goriva, nema gumene camce, cizme, lopate. A mi bi atomsko skloniste :D Sjedi dole bijedo, evo humanitarni keks, i cuti.
pa normalno, dali im sklonište, da kad se zarati, da se imaju lopovi gdje sakriti !
A moraju se ovi iz vlade negdje kriti kad ih opet zakamenjaju nezadovoljni gradjani
nece on dugo postojati, prodat ce se to ubrzo.
pa bolje da su ga odma porušili jer isto će i vlada uraditi samo "niko neće biti kriv"
vidim ispraznili su Igman u Konjicu.
"Predali u nadleznost Vlade" = Demolirali, raznijeli, zapalili
Sad znate gdje su zlatne kašike.
Ovi iz Tuzle bi da se ovdje presele. Kažu "neka ovo probaju zapaliti".
Sad ce i on na licitaciju, prodat sto se moze
Pametni bi na iznajmljivanju kaljača za turistički obilazak bunkera od rata do sad zaradili milijardu i još od ulaznica 10 puta toliko.. Nudim dobre pare za opkladu da ovi za 3 godine neće imat love da okreče i usisaju ovo zdanje ...?!?
kad vidim ovo danas samo mogu reći ŽIVIO DRUG TITO.
4,6 milijardi američkih dolara? Naravno, na zapadu naprave 10 takvih za taj novac. Balkancima možeš svašta pričati. Što veće brojke više vjeruju.
AKO SE NEMA ŠTA PRODATI, ŠTA ĆE IM? VLADA BARATA SAMO ,,SIGURNOM LOVOM,,