Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da ce usvojiti prijedlog da se bunker pretvori u javni WC-e pošto je i bio namjenjen za sklonište takvih fekalija .
...al\' ipak bi ostalo dovoljno za: koju stipendiju, jos nekoliko dodatnih kilometara puta, otpusteni borci bi se mogli penzionisat od tih para, Špiric bi mozda mogo zamijenit Q7 sa bmw-om x6 sa full opremom + play stationom 3 + pepeljarom koja kosta dodatnih 20 hilj. kojeg bi platio 500 000 KM nekoj firmi u rs koju drzi njegov jaran,
vala bas :D...da ga kako bi prodat upola cijene. Pola cijene je nesto vise od 2 milijarde: od tih para 200 miliona bi bilo pokrano, 100 miliona bi nasi nesposobni politicari idiootski izgubili jer npr. nebi na vrijeme preuzeli te pare pa bi banka uzela sebi procenat(svasta se desava)
Mozemo li ga prodati upola cijene...???
Odličan prostor za javni WC !
@Commi covjece svaka ti je zlatna
To se nije ni osjetilo kako se dugo pravilo.Drugo je ono vrijeme bilo.Mozda pok.Tito u njega nije ni usao.Gonte se svi u p.. materinu.
@istina...koji si ti komad budale i provokator!! ali kako god, nikda se istina nece moci okrenuti naopako, zna se ko je bio rah. Alija a ko je bio Karadzic. Umri nesretan!
TITO, DRAGI TITO, VOLIMO TE VISE NEGO IKADA
Da je naš Tito tu ne bi nam ovako bilo. Znao je bolje od ovih...
Dizanja tenzija? E sada sam dobro pročitao, a na onom drugom članku mi se učinilo da je pisalo da dizu penzije, a ne tenzije, pa sam se dobro nasekirao. Zašto novinari malo to bolje ne sastave radi nas starijih? Stvarno cu ih tužiti ako se to ponovi!
Ajde bolan bilo je i boljih vremena i od Titinog vakta a i od turskog. U vrijeme AU se najbolje živjelo dok ona budala ne ubi trudnu ženu... Može se opet... Samo bez dizanja tenzija...
Tako je commi. Dok je bilo Tite sve je radilo, a sada niko ne radi i ništa ne radi. Tonemo.
VIVA ISTINA !!! VIVA LA REVOLUCION !!!
da, pustio ih je da rade po njemackoj kopajuci kanalizacije sto je statisticki precizno u slucaju 90% putovanja. I naravno to je samo dozvoljeno zato sto su htjeli primamiti Tita na zapad, ali on marksist jadni nije htio.