Pod istim krovom
0
Tito i mi
Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rođeni bila živa ili mrtva mama ti je smrdljiva rava
Rođeni, jel tvoja mama živa?
predstavite se gnjide sarajevske da vam Burica poje be majke, ako su žive ,a u suprotnom ja ću vas poje bati sa rahmetli mamama
da je tito ziv ovaj bure bi ustipke prodavo veze on nema s vezom
Vidi ovog konja,ucero ti tito ,sta ima?
Zaboravio si reći da je Tito gnjide poput tebe slao Hailetu za hranidbu geparda. Okupaj se BUre, smrdiš...
grebo te tito komunjaro
je bo vam ti to ma ter lo ja vu...
TO BURE!!!!! TITO JE VASA HISTORIJA I VASA PROSLOST!!! POSTUJTE TO GLUPANI!!!!! STIDITE SE SVE HISTORIJE!!! ZALOSNO!!!! SRETAN DAN MLADOSTI SVIMA KOJI POSTUJU NASU HISTORIJU!!!!!
od spanije do ikindije fahro nam je najmilije bure idiotu...
vodi ga kući ako ti je dobar...za vas je b.alija dobar samo ako je veći vl.ah od vas v.laha...
dragi Ahmede, citas li ti uopce sta pisu ove tvoje lijeba. pa zar tebe koji zivis dole medju njima takvima to ne zabrinjava? za mene a vjerujem i za sve nebosnjake ti si normalan covjek sa tolerantnim i modernim shvatanjima ali je ocigledno da ne misle tako i tvoji ... jarane, mjenjaj zemlju pod hitno. jos ce te neki musavi garib roknut na sred ulice a sve za beskyraac
KOMUNIZAM = FAŠIZAM ?!
poklopise te ljudi tile, bolje bi ti bilo da si šutio
za ove sto su na strani spisatelja pa i za njega samog. Uvjek cu prije slaviti dam mladosti nego neki vjerski praznik. I jos jedna poruka spisatelju da kad bude cestitao bozic gradjanima da ga samo cestita onima koji pamte isusa ;)