Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Statistika kaze da ste u posljednjih 5 godina nalazili MANJE OD JEDNE PP ili PT MINE GODISNJE PO DEMINERU, ukupno 500 PP i PT MINA u periodu 2012-2017, bice da ste imali stek za ovakvu akciju da nabijete brojke vadeci smece iz nekakvih rupa. Ne dajite gas pred izbore , povrijedice se neko :(
Sto se ne hvalite kako niste ni jednu potragu uspjesno okoncali, nego samo se slikali I davali izjave ... Ili mozda dajte demantirajte onaj Zurnal , ako ne pisu ISTINU A ovo sto pisete ...opet je garant neki bosnjo predao policiji I sad se hvalite sa tim, a na slikama koje objavite radite bez onih sljemova I pancira ;)
pokriva se solak id jučerašnje blamaže i kriminala sa državnim tojotama.... naš cijenjeni direktore ti uzivaš dok demineri gule po brdima i livadama a to su radili i 20 godina prije tvog dolaska... ti jadni ljudi od tebe i efendića ne smiju progovoriti jer slijedi trenutačno šikaniranje u firmi... slično udaraš i vatrogasce gdje su najtanji svi ljudi... po đepu znači... a šta ćemo sa oni što pišu portali koji nisu stranački zasljepljeni?
http://zurnal.info/novost/21167/sluzbena-vozila-satori-i-oprema-civilne-zastite-koriste-se-na-privatnim-zabavama