Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na tako jeftine vecere i ne dolaze gospoda politicari. E moj Clancy , mozda si vrhunski zanesenjak u prirodu, ali nista ne znas o BH politicarim a i tajkunima. Slijedeci put povecaj ulaznicu za veceru na 5000 pa ces da vidis kako se jet-set elita gura ko ce bit prvi u redu.
@vesel... T. Clancy može bit da je zanesenjak u prirodu, ali u lovadžija koji je napravio biznis sa prirodom za strance, pa napravio kuću, priženio se (odgovarajućom bejha državljankom!)... i -- dobio Šestoaprilsku nagradu!?! A, kako je dotični došao u Grad (bio nevidljivi direktor jedne humanitarne organizacije), i u njemu OSTAO -- trebalo bi priupitati ni manje ni više nego Lorda Pedija Ashdowna! E, moje pozelenjelo Sarajevo, u kojem jedna Jadranka Stojaković nije bila poželjna, a ovi likovi..
Samo 100KM za večeru u "Četri sobe gispođe Safije"?! Pa dobro su prošli, tu inače ispod joje ne možeš proć i kad nije humanitarna akcija
pa i jos neko bi ueadio isto da ima para i to bez reklamacije i skandala u novinama ovo je uradio samo za promociju i svoj interes ali kako god pohvale
Bio bi sevap uletjeti ovde i Everybody be cool this is a robbery! :P