Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
No comment ili..... Allah selamet...svima u Bosni; Ovo je sav komentar,uz pozdrav,od Advije i Shelleta.....iz Benny-multifunctional-teathre-a Dobuj Istok
Mostarom svaki dan seta prosjak, drogeras, zvani celentano a nadlezni u policiji i gradskoj upravi znaju da je pozitivan i agresivan
JEBEM VAM MATER PITARSKU ALEALE ALEALE . JOJ JESTE LEVATI STA VAM RADI SELACINA
A sada je red na ZENICU da napise jedno prosto primitivnu recenicu u svom stilu, onako provincijalski.
Ma jasta nego je jadna, dok nije stigla sa mnom da se malo pojebe. Nije svjesna sta je propustila. A kad malo bolje pogledam ovu sliku, i nije neka treba pa ne znam odakle joj tolike bolescine.
Hej raja, ja cak mislim da ovaj ZENICA nije uopste iz Bosne, nego je neki tamo sumadinac (ili moze bit nas romanijac) pa koristi svaku priliku da zavadi Zenicu i Sarajevo, srce Bosne. Ja te volim, ja te volim, ja te volim Zenico!! Sarajevooo u beharu, hajd' zapjevaj onu staaru!! Naprijed, Bosno, Bosno, Bosno, naprijed Hercegovino... Nikad sama nisi ti, uvijek s tobom tu smo mi tvoje kceri i sinovi. A ovo sa ovom jadnom Ukrajinkom je zaista zalosno (jadna djevojka), al' mozda bude dobra opomena za ubuduce (al' znajuc' nas, da Bog da)!
e ovaj put si promasio debiluuu... a sta mislis da se napusis madonni, bil ti se to svidjalo????
E JEBO VAM OVAJ IZ ZENICE SVE NAJ MILIJE PAPCI JEDNI SKOLOVANI A IDIOTI NAPALJENI DA VAM NIJE MENE NEBI IMALI O CEMU PISAT POCRKALI DABOGDA SVI OD SIDE . ha ha ha ha ha ha NAPUSITE SE ha ha ha ha MADONA KURVO , ESHEK POPUSIGA
kakav idiot ovaj iz zenice, jebo ga otac debilni...
Zato poslušajte mudru kinesku izreku: "Pušenje je jedini sigurni užitak, a i jeftinije je". Zato raja ako Vam je vec do toga fino date da Vam ga popusi i svi zadovoljni, a ta doticna moze imati sta god hoce, a kako cujem taj uzitak je oko 20 KM:
Dobro ba`raja pustite sad tog papka iz Zenice, da vidimo sta cemo sa ovom mrtvom kuravom. Da je jos nako mrtvu jednom zveknemo pa nek svijet vidi da se mi Bosanci ne bojimo AIDS-a i da za nas to nije zarazno. Ja sinoc probao jednu sa triperom
Ma izgleda Eshek da te zenicki papak nije nista skontao. Previse je tvoj komentar za nekoga tako neobrazovanog. Zadao si mu zaista veliku zadacu jer ova seljacina nikada u zivotu nije procitao ovoliko kucanog teksta, o lektirama da i ne govorim.
"Zenico", zbog papaka kao što si ti mi se počesto javlja želja da napustim ovu zemlju...a onda sebi skontam...ma JEBAT' ĆU JA MATER I TEBI I PAPCIMA K'O ŠTO SI TI, ali neću ići....pa kud pukl'o da pukl'o...:) Dovoljno mi je bilo da pročitam nekoliko tovjih debilnih komentara (ako se ikako mogu nazvati komentarima) i da skontam da jedan takav negativan bilans inteligencije može nastati jedino stoljetnim međusobnim prčenjem bliže rodbine i genetskim kultivisanjem i selekcijom s ciljem dobijanja super-debila. O tome se možeš malo bliže informisati ako sa svoje "kote" siđeš u najbliže selo sa školom, nađeš nastavnika maternjeg jezika, koji god to tvoj bio, i da ga pitaš za standardnu školsku lektiru "Sto godina samoće" koju je napisao Gabriel Garcia Marquez. Znam da je malo naporno djelo (ipak je to predviđeno za srednjoškolce), ali samo nekoliko uvodnih stranica biti će ti sasvim dovoljno da shvatiš kako si sam nastao. Raja, oprostite mi na riječniku, znam da i nije baš odstojan naziva ovog sajta, ali sa SELJAČINOM (ne seljakom - seljak može biti fin, kulturan čovjek koji živi na selu, dok ovakvi papci u grad kada se uguraju, još uvijek drva po balkonima cijepaju i nakurnjake nose) se može samo na ovaj način, nikako drugačije... Zenica, ako hoćeš da se kultivišeš, predlažem ti da čuješ nekoliko puta, a zatim i pažljivo uvježbaš recitovanje monodrame Josipa Pejakovića koja se zove "ORO JA NJIVU...!" Da nemam utisak da si neki balavac nego da si stariji tip, bio bih siguran da si bio i inspiracija tom sjajnom djelu...mnogo dotjerana inspiracija... Do tvog (nepismenog) odgovora koji odgovara stepenu razvoja petogošinjeg djeteta, i to slabo ili nikako obrazovanog, koji ćeš sigurno kao i svaki seljačina koji se našao razotkriven i uvrijeđen, poslati, univerzalni pozdrav za tvoju sortu: IDI JEBI MATER!
Zenica nije iz Zenice to se vidi jer ima malo škole pa piše malo slova , a to su ona sela sa četiri osnovne ( a možeš završiti samo tri za diplomu). Vlašić je trenutno zimovalište broj 1 u BIH , samo se gore mora ići asfaltom pa to nije za ovog zenicu. Sarajlije , ne bojte se više ukrajinke , a njom i bakterijama u njoj je gotovo. Sretno.
uostalom to je bolest koja se nemože izlječiti hahaha (neka vala)