Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izdajnicki stakor sekte koja izdaje BIH maloumni Spasoje dobija nagradu NEMANJICA od Dabic Rase za ono sto nije mogao Dabic ostvaririt Haubicama i Tenkovioma Spasoje mu nudi danas nakon sto je odbranjeno u ratu.Najvece razocarenje i ponizenje je ovaj ljigavac i izdajnik.Svi koji ga podrzavaju ili su glupi ili im je mozak ispran.Njbolji dokaz o kakvom se dvonogom ljigavom stakoru radi je bratski zagrljajj sa Mickom Laktasemkom prilikom dodjele izdajnika godine u Laktasima . Nije u pitanji Harsi ili Tihic u pitanju je izdaja drzave BiH i nase buducnosti.stranke ce biti i proci ali kada nestane drzave onda je nestala zauvijek smo toga mnogi nisu sviesni. Evo za glupe i naivne dokaza zagrljaja sa nejvecim dusmanom BiH Otvorite oci i stidite se kom nas prdstavlja. http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=60719&st=0&sk=t&sd=a&start=75
Bravo Tihi, samo naprijed malo po malo, Bih ce biti drzava u kojoj ce se svi narodi dobro osjecati! Mani se ti ovih nacionalista....
Hvala Bogu da imamo političara kao što je Tihić! Jer ON IMA PRAVO da gradi odnose sa susjedima, a ne da da nas izolira od cijelog svijeta! Da su npr. Francuzi vodili Silajdžićevu politiku, danas bi bili najveća bijeda u Evropi.
NAPRIJED TIHI! Ne osvrći se na smeće nacionalističko! I ŠUPČINU Hareta jer ove deboilne konstrukcije moće da smisli samo njegov seljački kabinet! Neka su oni potrošili najviše para, to je važno! BRAVO TIHIĆU! A Hare neka ostane u auritaniji, tamo mu je i mjesto!
brcko, brcko, brcko, brcko...... Ode BiH ako se usvoje amandmani.... Bosnjaci = Palestinci
Maloumno izdajnicko smece kojem je Dabic preko Dodika prosle godine urucio medalju Nemanjica za Srudsku izdaju.Koji ljigavac i amloumnik osvetnicki ruseci Silajdzica rusi sve nas i BiH.Stranke nisu biten niti vasi minderi prokleti vam bili bitna je drzava Bih izdajnicko semce i ljigavce.Narod i Bh patriote ce ti suditi i to ubrzo.