Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi jadnici. 22 godine sve isti olos - 22 godine stojimo u mjestu - a zivot je JEDAN!
bravo Sdp zamjeram vam samo sto ih ranije niste potukli! mrs minderasi!
a sta je tebi vilenjace vazno?
Sve nam firme zatvarate redom..imamo najvise nezaposleni...uz to nemamo zdravstvo nemozemo ni doktoru da odemo...pa nemamo pravosude i policiju....izvoz nasih dobara je na nuli....MI SMO GOSPODO DRZAVA BEZ DRZAVE ,A VI STE JE TAKVOM NAPRAVILI GLEDAJUCI NJENE INTERESE 20.GOD!!! P.S ustvari vi ste napravili bijedu i neimastinu..strajkove svaki dan..HVALA VAM NA TOME JOS SMO ZIVI::ALI SAD ODLZITE!!!!!!
Pa ko to prica o postenju??Thic,SDA??Haahahah al se ismija..pa draga gospodo vama su vasi interesi najvazniji vec 20.god...samo dragi bog zna gdje sve imate stanove,vile i firme otvorene,a evo sad se prica da ste posli i jahte da kupujete..da ste vi stitili interesedrzave nebih ste nas dotjerali do samog dna..JER MI SMO GOSPODO ZBOG VASIH INTERESA NA SAMOM DNU GORI OD NAS NEMA!!!! I ZA KRAJ..TIHICU PRILOZITE VI SVOJE IMOVINSKE KARTICE PA DA VIDIMO INTERESE!!!!!1
OVAKVI POTEZI SU CISTI UDAR NA DRZAVU, NJENE INSTITUCIJE, ARMIJU RBIH-e, DRZAVNU I VOJNU IMOVINU i OPSTANAK I BUDUCNOST RBIH-e ! LAGUMDZIJA JE NAPOKON pokazao svoje pravo SRPSKO LICE SLUGE I PLACENIKA SANU dob*rice c*osica i Nismo vise 1992 - a godina bez oruzja i armije ! PATRIOTI RBIH-e PO SVAKU CIJENU CUVATI SVAKU CAHURU i ORUZJE, I \"MINISTARSTVO ODBRANE CE BITI U RUKAMA SAMO ONOG BOSNJAKA KOJI JE ODBRANIO RBIH-u PUSKOM U RUCI !\" Seferu Halilovicu BI JEDINO TREBALO DATI TO MINISTARSTVO ! NAPOKON !! Genocidasi SRBI PRIPREMAJU SIGURNO GENOCID I ETNICKA CISCENJA BOSNJAKA A I PRAVIH HRVATA ! Covic je genocidas srbin etnijom porijeklom i nema nista s pravim Hrvatima ! JAKA RBIH-a je JAKA HRVATSKA, ZAPAMTITE pravi Hrvati a TI BOSNJO PAMET U GLAVU I TUZBE PROTIV LAGUMDZIJE ! DRZAVU I NJENE INSTITUCIJE NECE NIKO IZDATI ! DOSTA NAM JE IZDAJICA i , srpskih genocidasa, srpskih sluga i placenika! Ocito je da je Bevanda jedan od njih ko i lagumdzija !
Ovo je lagumdzija PLANSKI pripremio UDARAC na drzavu RBIH-u PO NALOGU \"SANU\" TEOKRACIJE SRPSKE BARBARIJE i GENOCIDA ! Svi PATRIOTI RBIH-e iz svih politickih stranki i bez politickih etiketa SU SHVATLI! KATASTROFA! Lagumdzija je gori od milosevica i tudjmana zajedno ! Ovjde se ne radi o vjeri ni etniji ! OVDJE SE RADI O UDARU NA I IZDAJI DRZAVE RBIH-e ! Patrioti RBIH-e IZ SVIH STRANKI U J E D I N I T E SE DOK NIJE KASNO ! TREBA ZAUVJEK RECI \"NE\" SPRSKIM POTURENNIM BOSNJACIMA I HRVATIMA ! Sve je JASNO, c*etnik dosao za predjednika genocidne srbije i lagumdzija RADIKALIZUJE POLITICKU SITUACIJU RBIH-e , OVO MIRISE NA RAT I IZDAJU ! SVI PATRIOTI RBIH-e iz SVIH POLITICKIH STRANAKA UJEDINITE SE I OSVJESTITE SE DOK NIJE KASNO !!! Srpski LESINARI VAMPIRI I NJIHOVE SLUGE UDARAJU PO DRZAVI RBIH-i !
Nema SDA lidera, po meni njihov lider treba da bude Denis Zvizdić, čovjek je izuzetno pametan, sposoban. To je samo moje mišljenje, kao i to da SDA vjerovatno do 2018 neće imati značajnog rezultata. Pokušavao je Sulejman, ali mi on nekako nije za politike, čini mi se da ga mogu preveslati kako hoće. I napomene radi godspodo, priče o nekakvim krupnim promjenama u federaciji, državi itd. su priče za malu djecu. Ustavno-pravni sistem BiH je napravljen tako da se može održati samo status quo.
nije problem sto je laguzdzija izbacio sda,problem je sto je uvuko scepu u vlastcovjeka koji je narucivo ubistava partner u prljavim poslovima sa miskovicem i keljemendijem , to je katastrofa ove drzave
Sulejman Tihic, odani komunisticki tuzilac i vojni dezerter, Asim Sarajlic koji je pijan izazvao saobracajnu nesrecu i tesko povrijedio jednu osobu, Sadik Ahmetovic, uhapsen i privodjen zbog nekakve Romkinje... Evo ko ne zeli da napusti demokratskim putem vlast u BiH.
E necete bagro crvena sa dva osnovne,i sa zavrsenim smijesnim fakultetima po travniku,politickim naukama,politologijama,filozofijama,germanistikama,tzv.Urbanim fakultetima.. Gdje ste \"naucnici\" na medicini,elektrotehnici,farmaciji,stomatologiji,masinstvu,arhitekturi,tu Vas nema,jadna nasa BiH sa Zlatkom,Zeljkom i ostalim \"kadrom\" SDP-a. Napravili koaliciju sa NASEROM KELJMENDIJEM,kriminalcem br 1 na Balkanu.
Pa Tihicu ne mogu da vjerujem da imas ista reci unistavali ste godinama sve i uzduz i poprijeko i opet nesto bulaznis.I ovo drzave sto je ostalo na koljenima to je zbog vase politike i pljacke.I ne prepadajte narod da je ovo protiv drzave i da je ovo kraj.To Tihi vise ne pali.
neka su otisli hvala bogu,jos ako bude pravde pa da odgovaraju za ono sto su cinili 20 godina i ako vrate sto su pokrali onda ce to biti uredu.ali narod je gladan a zlatko nije jos nikoga nahranio osim svojih rodzaka i poznanika koji su dobili posao kada je sdp dosao na vlast.cini mi se da je sve to isto sranje a drugo pakovanje.
Tihić gleda u kašike i uzima mi nafaku :j\"Vidjet ćemo kad bude vrijeme \" a Kebo mu docira \"Sve je jasno \"
hahahhahaha, ma sta kazes tihicu, ti to govoris???? sram te bilo!!!!111
Hahahahah.. Što me čovjek nasmija.. Zar je moguće da mu se dopušta, da nam još uvijek nabija rogove.. Ista taktika, kao i uvijek, svi su drugi krivi, samo on nije, ma daj kog on zafrkava..
Places, KALIMERO, places, kako mi te je zao, a tek si bio uhljebio rodjake i prijatelje da \"brste\" ovu jadnu napacenu Bosnu jos 4 naredne godine. E pa nece moci, patrioto iz maticnoga ureda. Dogorjelo je i vama hvala Bogu.