Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitno da se Srbin vrati na mesto prvog coveka Srebrenice a ti ucestvuj, ne ucestvuj ili kako hoces...koga je briga
ko je lud da gubi vrijeme na nebuloze...Bosnjak je oduvjek nacelnik Srebrenice...i vjerovatno ce biti i u buduce...ali kakva korist od toga? ko god da bude, tom napacenom narodu nece biti bolje...jer ni nama u drugim opstinama nije dobro...tako da je to obicno naprdjivanje... mi svi zajedno, nismo sposobni da napravimo dobar zivot sto bi reko Rambo Otiso je svak ko valja... neki vani, a neki ka nebu... ostala je samo fukara i raja... i mi s njima na belom lebu...
E moj Tihi, poranio si sa tim. Ili jos mozda mislis da ce ta suplja priča nekog navesti da ti vjeruje? Jadno prijatelju jadno....Šehidima vječni rahmet!