Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ps.....Tvrdko cobane.....nasa je citava BiH......samo vi to napaljeni krkani i isfrustrirani genocidasi ne shvatate !!!!!!
@hello seljoberu Tvrdko ......tisu genocidas .........provaljujes se cobane !!!! Cuj Turci nama na nos.......pazi da ne bude vama na glavu seljoberu !!!!! Nisu Turci mi......znas cobane......mozda si zaboravio kako oni jasu kad jasu.......pitaj te guslare po svom genocidnom blentitetu a plus Srbija izjavljuje da joj je u nacionalnom i svakakom mogucem interesu da ima dobre odnose sa Turskom velesilom !!!!!!! SIKTER SELJOBERU ISFRUSTRIRANI............
@zeleni jel tjesno na 23%? nastavitel da kakite moglo bi biti jos tjesnije. skocice vam turcin na nos budi siguran. malo ste vi poglupi da to shvatite ali polako, ima vremena uci ce vam iz gujice u te glavurde, samo vama treba po obicaju malo vise vremena.
@alcapone......ne znam sm-rdo seljobersko krkanski ko sta ispasta......mi smo i dalje tu a vi ste genocidan narod koga su puni zatvori......ispastate i ispastacete zauvijek !!!!! Idi ti malo kod svog Gregorija.......da ti oci otvori .....ko sto su ih Turci otvarali tvojim pra.....pra babama !!!!!!
@@alcapone e pa vidis bosnjo, zbog tih cinjenica koje ti spominjes i koje su se izvjesno desavale u manjem ili vecem broju,vi (njihovi sljedbenici nasljednici i pomagaci a nasi genetski otpaci poznatiji u narodu kao baaliye ili poturice) sad ispastate te grijehe i ispastat cete dok postojite. upravo je to jedan od najvecih razloga zasto ni srbi ni hrvati nece sa vama da zive i dijele zivotni prostor. nije to zbog vaseg prirodnog smarada vec zbog nikakvog karaktera i sto ste kvarni do kostane srzi.
na slici je mrcina i izdajica bosne i hercegovine! zahvaljujuci se ovom stakoru srbinu tihicu srbi jucerasnj koljaci i siledzije drze dana TUZILASTVO BIH-e, MUP, POLICIJU, SVA MINISTARSTVA, MEDJUNARODNE ORGANIZACIJE ITD! da bog da ti se djeca raspadala i trazio kosti svoje djece ko sto rade majke srebrenice!
Mislim da bi ponovniizbog SIlajdzica bio najveci uspjeh secesionista u konacnom nestanku BiH sa politicke karte. STO VISE SILAJDZICA U POLITICI, TO MANJE BIH! HARISE, NOSI SE STO DALJE ODAVDE
hoće gujica kad joj je turčin karao pra-pra babe jedno 50 koljena
ljepotane srbima je gujica vidila puta a ti nikud ne mozes iz svojih 23% bez viza...a ni sa njima. jel tijesno???
e , jel zna neko kad srbija igra??ß kakva je qvota
Opet Tihi pokazuje svima da nije ljigav kao ostali politicari i da je postenjem i karakterom za korak ispred vecine... ako ne i svih
Mi Muslimani smo KRMAD!!!!!!!!! Mi Muslimani smo KRMAD!!!!!!!!! Mi Muslimani smo KRMAD!!!!!!!!! Mi Muslimani smo KRMAD!!!!!!!!! Mi Muslimani smo KRMAD!!!!!!!!! Mi Muslimani smo KRMAD!!!!!!!!! Mi Muslimani smo KRMAD!!!!!!!!! Mi Muslimani smo KRMAD!!!!!!!!! Mi Muslimani smo KRMAD!!!!!!!!! Mi Muslimani smo KRMAD!!!!!!!!! Mi Muslimani smo KRMAD!!!!!!!!! Mi Muslimani smo KRMAD!!!!!!!!! Mi Muslimani smo KRMAD!!!!!!!!! Mi Muslimani smo KRMAD!!!!!!!!! Mi Muslimani smo KRMAD!!!!!!!!!
Mi Muslimani smo KRMAD!!!!!!!!! Mi Muslimani smo KRMAD!!!!!!!!! Mi Muslimani smo KRMAD!!!!!!!!! Mi Muslimani smo KRMAD!!!!!!!!! Mi Muslimani smo KRMAD!!!!!!!!! Mi Muslimani smo KRMAD!!!!!!!!! Mi Muslimani smo KRMAD!!!!!!!!! Mi Muslimani smo KRMAD!!!!!!!!! Mi Muslimani smo KRMAD!!!!!!!!! Mi Muslimani smo KRMAD!!!!!!!!! Mi Muslimani smo KRMAD!!!!!!!!! Mi Muslimani smo KRMAD!!!!!!!!! Mi Muslimani smo KRMAD!!!!!!!!! Mi Muslimani smo KRMAD!!!!!!!!! Mi Muslimani smo KRMAD!!!!!!!!!
Pa što javno ne prizna Alijin Poltibiro to jest \'\'Kolegij SDA\'\': Sulejman Tihić se ne smije kandidovati jer se boji novog poraza!!! Lagumdžija kao predsjednik stranke otvoreno izjavio da neće u Predsjedništvo jer ga interesuje izvršna vlast. To bi bilo poštenije od Tihića koji je ionako gotov kao šef SDA. Ali, SDA, i bez izbora Tihića, zaslužila je da ide u opoziciju, pa nek nađu sebi posla van politike ako su zato sposobni. Nisam za Harisa, ali on nema dostojne konkurencije. Kokošari tipa Radončića ne zaslužuju ni da se komentarišu.
@Ana.....eto nek su tvoji postenjaci koji eto nisu mufljuzi a kamo li zadojeni mrznjom......nisi nam ti trebala to reci znamo i bez tebe......nego mufljuz ti je mama koja je tebe zadojila mrznjom !!!! Sikter sm-rdaro !!!!!