Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i SDP su najveća opasnost za Bosnu i Hercegovinu a Avaz je najveća podvala Bošnjacima.
Sav ovaj cirkus danas u Banja Luci samo je lagumdzijino otvaranje Pandorine kutije nestanka RBIH-e i stvarnje treceg entiteta , tj, srpskih pijuna ko sto su covic i ljubic, pravi Hrvati i pravi Bosnjaci SU TO SHVATILI VEC ODAVNO ! RBIH-a IMA SVOJ DEMOKRASKI USTAV REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE 1992 koji je GARANT RAVNOPRAVNOSTI SVIH GRADJANA REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE !!! Svaka cast svim organizacijama i civilnom drustvu na deklaracijama i reakcijama ovoj maskaradi i fasizmu Daytonskog Sporazuma i Sejedicu - Finciju za pokusaj ustavnih promjena, , koje nisu u INTERESU ni u kakvom slucaju ovim pingvinima sedmorki politicara na vlasti u KORIST napraviti, jer TAD VVISE NEBI BILO VUNE I OVACA !!! CIME SE GENOCIDASI SRBI DODIK I COVIC SLAZU I SASTAJU PRIJE DANASNJEG DANA PATRIOTI RBIH-e ZNATE STA CEKA RBIH-u i PRAVE BOSNJAKE I HRVATE ! Pozdrav Finciju i Sejdicu ! Pravi Jevreji i Romi ce spasti Bosnu pa nek se smije mojim rijecima ko hoce !!!
je sasvim jasno da haris nijev sam oborio aprilski paket bili ste u talu onaj vas poslanik zilic glasao je protiv po dogovoru sda i szbih ukocili ste reforme i izazvali najopasniju poslijeratnu krizu ovo vam ameri kulturno vracaju za aprilski paket
e to to je kad tzv političari moraju igrati kako drugi sviraju, a ako će rs biti prepreka za napredak, pa brate mi i sada živimo bez njih. Pa zar ne vidite da ljudi osporavaju svaki napredak u BIH, ako nije kako političari iz rs-a kazu onda je blokada svega. PO meni bi bilo da se ovi političari iz federacije sklone u stranu pa nek ovi iz b. luke vode cijelu državu. očito da se boje ili nisu sposobni voditi državu, odnosno entitet, a uredno su plaćeni, i nije sramota uzeti 2000-3000 KM, a dok ljudu šute znači da je svima dobro...
Sav ovaj cirkus danas u Banja Luci samo je lagumdzijino otvaranje Pandorine kutije nestanka RBIH-e i stvarnje treceg entiteta , tj, srpskih pijuna ko sto su covic i ljubic, pravi Hrvati i pravi Bosnjaci SU TO SHVATILI VEC ODAVNO ! RBIH-a IMA SVOJ DEMOKRASKI USTAV REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE 1992 koji je GARANT RAVNOPRAVNOSTI SVIH GRADJANA REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE !!! Svaka cast svim organizacijama i civilnom drustvu na deklaracijama i reakcijama ovoj maskaradi i fasizmu Daytonskog Sporazuma i Sejedicu - Finciju za pokusaj ustavnih promjena, , koje nisu u INTERESU ni u kakvom slucaju ovim pingvinima sedmorki politicara na vlasti u KORIST napraviti, jer TAD VVISE NEBI BILO VUNE I OVACA !!! Pozdrav Finciju i Sejdicu !
Dodati i DRZAVNU IMOVINU RBIH-e OD TERITORIJE, NACIONALNIH PARKOVA, DRZAVNIH INSTITUCIJA , TERITORIJALNIH RBIH-e I PRIVATNIH VLASNISTVA !!! Sve to genocidasi, barbari , teroristi i ljudozderi pokusavaju prepisati SEBI ! NO PASSARAN !!!
Jako dobra potez, PODRSKA !!! Genocidna tvorevina srbo barbara i ljudozdera pokusava PREPISATI I PRISVOJITI KADASTROM i SVEGA OSTALOG STO SU OPLJACKALI genocidasi barbari, teroristi i ljudozderi srbi, U*BIJENIM BOSNJACIMAi Hrvatima I PROTJERANIM ETNICKIM CISCENJEMA BOSNJAKA I HRVATA OD TERITORIJE, INSTITUCIJA I PRIVATNOG VLASNISTVA BOSNJAKA I HRVATA !!! NO PASSARAN !
Vidi Tihog, sto je opasn...