Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za bezimenog ... kao prvo nekoristim tablete a i nisam bolestan ali po tvom veoma obrazloženom odgovoru tj. pitanju vidim da su tebi potrebni lijekovi,a što se tiče tihića pa vodi ga svojoj mami kući pa nek ti i babo bude ako hoćeš.
Nije pristojno komentirati izbor svojih susjeda, svejedno da li se radi o izboru žene ili izboru političkih predstavnika. Pristojan susijed ako želi živijeti u miru poštuje pravo na izbor svoga susijeda. Ako želi svađu i rat onada vrijeđa susjedovu ženu a neki zoliko pretijeraju da pokušavaju susijedi izabrati bolju ženu.
muamere sine gradjanine, opet si zaboravio tablete
ZA ADI POŠTO VIDIM DA BRANIŠ TIHIJA HAJD MI LIJEPO OBJASNI KAKO TO DA JE JEDAN TIHIĆ PREŽIVIO LOGOR A VEĆINA DRUGIH ZAROBLJENIKA NIJE,S OBZIROM DA JE ON JEDAN OD ORGANIZATORA MLADI MUSLIMANI BIO PRIJE RATA DOK JE JOŠ MOMAK BIO.KAKO TO.ZAŠTO DOPUŠTA ONAKVE IZJAVE DODIKA ZAŠTO NE ODGOVORI ZAŠTO ŠUTI,ZAŠTO NE POMOGNE POVRATNICIMA I MNOGE DRUGE STVARI,ALI POŠTO SI TI SELJAČIĆ KOJI SE DOKOPAO ČARŠIJE I GRADA TEBI TIHI ODGOVARA DA JE NA VLASTI.POGLEDAJ MALO EMISIJU HRABRI LJUDI.A DA TEBI NE DO BOG TREBA ZA LIJEČENJE TVOJ BRANJENIK - TIHI I NE ZNA ZA TEBE DA POSTOJIŠ A KAMOLI DA BI TI POMOGAO.ADI ČOBANE VRATI SE OVCE TVOJE NE MOGU BEZ TEBE.
Ne kontam zbog čega Tihi & Co ne razmišljaju o stvaranju BH Uskoka pa da ih pošalje u prostor sa rešetkama da razmišljaju šta su napravili.
Ti si muamere olićenje kretene u pravom smislu.
HAJD BA KOD DO DICKA TVOG JARANA PA NEK TI STRAVU SALIJE AL SVOJOM OKLAGIJOM A KAD ON ZAVRŠI ONDA TI NASTAVI A ČOVIĆ NEK SE NA KRAJU PRIDRUŽI PA GA ONAKO JARANSKI ZAJEDNO OPALITE DA SE NEBI ŽALIO DA JE UGROŽEN.