Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDP je dobrodosao u \"zapadni\" dio, na parlamentarnim dobio vise glasova nego u istocnom!
Kao i u ostalim podrucjima naseljenim sa Bosnjacima, od Pazara, Sarajeva pa i do naseg Mostara ..vjerski lideri su prinudjeni da spase Bosnjake od nesposobnih lidera SDA ..u Mostaru muftija Smajkic je onaj koji je probudio svjest Bosnjaka o problemima u Hercegovini a ne visegodisnja tisina vijecnika Mostara ..
SDA je izdala Mostar i u ratu i sada ga izdaje u miru. Da su Mostarci pametni sve sto dolazi iz ove izdajnicke stranke bi proglasili personama non grata i svima bi zabranili ulazak u Mostar. Bez njih bi im sigurno bilo bolje i ne bi gledali kako se zapadni dio grada razvija i kako imaju dobar standard dok istocni iz godine u godinu sve vise propada.
tako je predsjednice
selidba