Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pazi nesto, SDP je apsolutni izborni pobjednik proslih opstih izbora i kao takav odlucuje s kim ce koalirati. Ne moze SDA kao jedva drugoplasirana koalirati sa SBiH kao cetvrtoplasiranom i uz pomoc Dodika rusiti izborne pobjednike. To stari moj nije demokratija niti je volja gradjana i to se moze SDA stranki obiti o glavu. Lagumdzija je koalirajuci sa SDA napravio zivotnu gresku i monstruma je ostavio u vlasti, naljutio clanstvo i simpatizere SDP-a a spasio SDA od potpune propasti. Nije mi zao sto mu sada ovako vracaju ali to sto se ne postuje volja vecine i zelja naroda za promjenama je nesto radi cega treba izaci na ulice i sve poravnati sa zemljom.
Na popisu izjasnite se kao BOSANAC Mi nismo ovce da se svrstajemo u torove Ako nas kao BOSANACA bude vise od 10% a Hrvata kao konstitutivnog naroda isto tako,SISTEM KONSTITUTIVNOSTI PADA,nemogu se OSTALI tretirati da nisu konstitutivni a ima ih vise nego Hrvata TADA SE USTAV MORA MIJENJATI Dosta nam je torova,trazimo ISTA PRAVA ZA SVE LJUDE U BIH
To care, pokaži \"crvenim kmerima\" put u opoziciju, nisu se džaba trebali ni petljati u vlast kad o tome mam baš ništa ne znaju. Najbolje se snalaze u opoziciji. Al i tu će biti samo dok im Komšić ne zabiberi sa novom strankom, a onda ćaos bambinos reketos.
Na lokalnim izborima se stiče legitimitet za lokalne izbore, i to s državnom vlasti nema ništa. Žalosno je što je SDP potrošio godinu dana u koaliciji s vama. To niko ni u vrhu SDP-a neće da prizna jer je to ipak greška veliko vođe Zlatka.
za @seher, Boga ti reci mi gdje crpis takve gluposti ? Zar vase hodze nisu ni malo obrazovane.Tvoje price sam davno cuo ,jos prije rata od rahmetli Halil-bega iz Nazuvaka kod Lutvine glavice.
@ salji dalje OVAKO BI SE TREBALO IZJASNJAVATI NA POPISU : Religija - Musliman, Katolik, Jevrej, Pravoslavac, Budist, Ateista, Agnostik Etnija - Bosnjak, Hrvat, Srbin, Albanac, Crnogorac, Makedonac, Slovenac, Vojvodjanin, Rjecnik - Bosanski Nacionalnost - Bosanac TO JE PRAVI POPIS a NE TOROVSKIH NACIONALISTA koji CE NA KRAJU POPISA PODJELIT RBIH-u NA 3 DJELA i time PLANIRANO OD GENOCIDNE SRBIJE I EU-e stvoriti Bosnjacku Palestinu ! BOJKOT POPISA I TUZITI SVIJA CJELOKUPNO KOJI SU USVOJILI OVAJ SKANDALOZNI ZAKON KOJI JE CISTA PRIJETNJA DRZAVI RBIH-i i PONOVO RATOM, KOJIM BI GENOCIDASI SRBI I HRVATI, TJ- SRBIJA I HRVATSKA ZAUVJEK POCINILi GENOCID NAD Bosnjacima, EKSTERMINACIJU Bosnjackog i JEDINO AUTOHTONOG NARODA NA BALKANU ! Naravno da bi se svak koji zivi u RBIH- i LOGICNO I PRAVILNO TREBAO IZJASNJAVATI KAO BOSANAC ILI BOSANSKA, jer zivi u DRZAVI RBIH- !
Jedini nacin da se srusi ovaj nakaradni sistem je upravo taj da se na popisu narod izjasni kontra ove 3 tor nacije i da se isforsira promjena Ustava. Isto mislim, kao Bosanac, pa neka sad za sad svrstavaj ugdje god zele al ce uskoro morati mjenjati ustav i oboriti ovvaj naci - sistem
Bice rata izmedju Bosnjaka :-(
Na popisu izjasnite se kao BOSANAC Mi nismo ovce da se svrstajemo u torove Ako nas kao BOSANACA bude vise od 10% a Hrvata kao konstitutivnog naroda isto tako,SISTEM KONSTITUTIVNOSTI PADA,nemogu se OSTALI tretirati da nisu konstitutivni a ima ih vise nego Hrvata TADA SE USTAV MORA MIJENJATI Dosta nam je torova,trazimo ISTA PRAVA ZA SVE LJUDE U BIH
RASPJEVANI TIHIC Alijin sam rodjak, stranku mi je dao iz Samca sam posao u Sarajevu stao Dok se taj grad branio bio sam daleko kad je Zlatko ranjen tesko meni bilo pravo smjesno Cijela moja rodbina na budzetu pase dok im glupe Bosnje daju svoje glase Kad se male Bosnje drznu i podignu svoj glas Ja u Samac uteknem jer tamo je spas Ima onaj Radoncic, nervira me mnogo i njega cu jednog dana da nabijem nogom Nas sve dezertere podrzava Mile Dodik, a uz njega lako nam je ove gore pobit. Ako opet dodje vrijeme da se Bosna branit treba ja vam odo u Njemacku na tv-u da vas gledam.
@ alibaba SVE si reka-o-a u tvojem komentaru ! A F E R I M ! A Haris Silajdzic fali, i TO NA VELIKO Bosnjacima i RBIH- !
*konstitutativna naroda
Bih je zemlja 3 konstitativvna naroda + ostali . Zlatkova politika je iskljucivala volju ( izbor ) vecine Bosnjackog naroda , a to u politickom uredjenju kakvo je u BiH nije moguce. Zapamtite za sva vremena , nikakav Lagumdzistan , tornjak nece biti bitan politicki faktor jer svjetski politicki lideri postuju samo nacionalne stranke .Da je zalosno , jeste . Srbi su se okupili oko svojih politickih stranaka isto kao i Hrvati . Sada to cine i Bosnjaci . Morate postovati izbor glasaca iz svih korpusa . Politicari moraju naci zajednicko rijesenje bez iskljucivanja misljenja drugih . SDP je napravila kardinalnu gresku , iskljuciti iz vlasti SDA , bilo je ravno samoubistvu .( napisao sam to prije par mj ) Mozete lajkat i vako i onako , al to je realnost
Je li ovo Tihic jedna Bosnjakca kurfa , u koaliciju ce da udje sa genocidasima srbima ? Pa nije nikavo cudo, i zlatko lagumdzija je hajku na SDA i Bosnjake u korist jedino genocidas srba i genocidne tvorevine ? Stranka SBIH jje JEDIINA koja nije nikada davala bilo kakve izdaje i koalicije sa genocidasima srbima ! Tihicu, zucni nesto protiv genocidasa srba, dodikove diktature i fasizma ! Dokle vise sutnje ?
Raspjevani Tihic: \'\'Dodjte srce vas treba, bez Srba vlasti nam nema, Zlatkici na izdisaju, i samo problem zadaju. U ratu s vama se bismo, u ljubavi tada ne bismo, mrznja sad blizi se kraju, vas predlog nade nam daju, da slozno s.j.e.b.e.m.o Zlaju .\'\'
prevario me Dodik ; nismo se ovako dogovorili . Kad sam izabran , prvo sam njemu otisao na noge , a on meni vako !! Ostaje mi jos samo Fahro a haman ce i on , jednom sam ga nazvao moralnim kepecom .