Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Merkelica: Imamo problema s Turcima... Je li bi ih vi primili, vi volite multikulturalnos? Tihi, Baki: Naturlich, nama nikad dovoljno \"bosanskih\" patriota...
POKLONJENJE VELIKOJ NJEMACKOJ -Draga nasa Markelice, evo naske obojice, ljubimo te u guzice, mi smo tvoje ulizice, udjeli nam koju marku, ako moze hiljadarku.
Odose kod Merkel da dogovore podjelu BiH. Ovaj dvojac ce biti zapamcen kao dvojac koji je unistio Bosnu, podjelio je i rasturio.
Ee moj Baki i Suljo,nebi vam bio u kozi nema tih para.Ovaj put zaista morate dobro vijuge da ukljucite.
Sutra u Americi izbori, a CNN nijedne o tome. Samo filovanje mozga o tehroristima. Nije mi jasno zasto je pozvala samo ovu dvojicu \"muslimana\"? Zar i Lagumdzija i Komsic ne bi trebali biti tamo? Ili Dodik? Covic? Reci ce im: deislamizirajte BiH, ili ima da vas nema. To je u stvari najbolje sto mogu cuti od nje. Sta su alternative? Uzasne stvari. Ljudi moji, pa vi i ne vidite i ne cujete u sta se Evropa pretvara, a i s pravom. Nema to nista s nama i nasim obicajima, ali smo nekako povezani u tu svu pricu.
Sve je jasno. Zna se da Merkelica najvise mrzi muslimane, a Njemacka gotivi Hrvate. Idu Bakir i Suljo na zavrtanje ruku i da prime naredbu kako se mora stvoriti treci entitet. Braco, ostadosmo u getu na 24 posto
Pa gdje je Dodik da upotpuni galeriju faca....hahahahahahaha :)))))))))))))
Šta god bude ne vjerujem da će nas bombardovati kao što su srbadiju bombardovali. Ipak smo mi na većem nivou od srbadije, sa nama se dogovara i razgovara, a sa srbadija se bombarduje.
Finih PAPAKA ,Tihomir i Zlatna brada , boze mili.Ovo ce biti razgovori koje zastupa mrziteljica muslimana a kako se zna ona zastupa Rusiju i Srbiji sa Sarkozijem.
Jersey thing
GLEDAJTE IZBORE I UZIVAJTE ,NECETE VISE IMAT POTPORU AMERIKE ZA SVOJE UNITARISTICKE CILJEVE,,
DOBRA VJEST ZA BOSNJACKE MUSLIMANE ,SUTRA SU IZBORI U AMERICI I PO SVIM ANKETAMA REPUBLIKANCI I TEA PARTY SA SARAH PALIN VODE U SKORO SVIM DRZAVAMA ZA KONGRES,TA ZENA VISE MRZI MUSLIMANE NEGO SAMOG DJAVLA ...POZZ IZ NEW JERSEYA!!
joj divi Tihom glave.pomislit ce zena da smo svi u Bosni ovakvi
moj deda se popiso na mrtvog drazu mihaljovica chetnicko fasisticko kopile hhahaha
Merkel-ova nekidan dan veli ovako:\"S muslimanima zivot je nemoguc,sve smo isprobali ali ne ide u Njemackoj suzivot i zajednicstvo\" STa ce Merkel-ova ovim POturicama srbskim da kaze ostaje da vidimo.? Sve mi se cini da je Papa Merkelovoj sapnuo da se 3-ca republika Hercceg Bosna za katolike mora ozvaniciti.mmmmmmm Ode zamisljena islamija hehheeee