Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi (Bosnjci) nemate pojma sta vam se sprema...ovi vasi danas u Berlinu a nas presjednik Josipovic od danas tri dan boravi u Njemckoj! Pocelo je...
primila ih čistačica
Plakacemo mi za Silajdzicem...
otišli da klimaju glavama..slušaj stoko..veži pseto gdje ti gazda kaže..
Zalosno,da nakon toliko godina,u formiranje vlasti BiH se uplice jedna od najrazvijenijih drzava svijeta,koja nije nista rjesila po pitanju zaustavljanja rata u BIH.Imala je i tada uticaja ista Njemacka ali je mnogo jednostavnije bilo zatvoriti vrata i i gledati kako ljudi svirepo stradavaju. Njen maksimalan domet je bio prijem izbjeglica i pruzanja uticista,socijalne pomoci.. I sad se kod njihi trazi rjesenje za formiranje vlasti Sramota za Bradonju,Ćelavca i Zlajoglua!!
bilo je peglanje usiju
Ma zar nisu otisli u Tursku po pamet ali zna se ko je TUTA u EUROPI
Silajdjic nikad ne bi otisao do Berlina da tamo prica s nekim savjetnikom ili cinovnikom o vladi svoje zemlje.
KOLKO JE OVAJ SULEJMAN TIHICI ZELJAN VLASTI POKAZUJE I OVAJ PLACENI CLANAT TJ PLACENIK KOJI PISE ZA OVE, PRODO BI I BOSNU KAO STO JE PRODAJE ZA PET MINUTA SVOJE SLIKE NA SA-X I DRUGIM PORTALIMA, PA CAK JE TOLKO ISKOMPLEKSIRAN DA NEMOZE PODNJETI DA CAK I BAKIR U TEKSTU BUDE PRIJE NJEGA KAO CLAN PREDSJEDNISTVA MADA JE I BAKIR IZETBEGOVIC PRODANA DUSA NAROD ZNA ZASTA JE GLASO, ZATO NARODE NEK TE KRADU I PRAVE BUDALAOM DOK NAS KLEMPO PRODAJE.
sta sastancite vise,uradite neki k.u.r.a.c
\"Al nema ratne nevjere sto moze unistit temelje, onaj korjen kuce u kojem su nase duse, onu burmu i lanac sto u temelj baci bosanac. kad kucu pravi u temelj dio sebe stavi! Srusi do temelja ne ide! Temelj, on ce ostat vjecan ko Sava...\"
\"Šta se oni miješaju u uspostavu vlasti u suverenoj i demokratskoj BiH?\", pitat će se sada Zlajoglu, pošto se tako pitao i komentirajući istupe stranačkog kolege (?!) Ive Josipovića. I, šta je podtajnik zamjenika domara kazao ovoj dvojici sukerina? P.S.: Merkel će razgovarati sa Ćovićem, Ljubićem i Dodikom, ostale može primiti i zamjenik portira.