Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vi ste predsjednici partija a lideri su mesi ,jospi broz,martin luter king,cegevara.....ne umisljajte se :najvise na svijetu bih volio kada jedan mijesec ni jedne novine u bih nebi spomenule ni jednog politicara i totalno ignorisali njihove konferencije za stampu i aktivnosti tj neaktivnosti
TIHICU samo STAV je bitan! Ne uvijek kako drugi hoce pa onda kompromis. STAV zauzmi i marsiraj! Ali ko nema STAVA je samo jedna politicka prostitutka koja se njise sa vjetrom sa koj god strane dolazio!
putopisac.com
Tihi je i u Mitrovici davo guzice o cemu govore i svjedocenja zatvorenika pa nije ni cudo ako je bjednik svoju cast prodao za svoj jadni zivot sto nece prodati i Bosnu.
trebalo bi da ignorisete izjave tihica,covica i drugih oko novih sastanaka jer je ocigledno da ove persone nemaju ni savjesti ,morala,postenja,obzira ni jedne druge normalne ljudske osobine.ovo je grupa koja iskoristava povjerenje ljudi i vec godinama se igra sa sudbinama ljudi,razbacuje drzavni novac i nacionalnom retorikom drzi gradjane b i h u ovom stanju bez ikakve nade.zelim svima sretnu novu godinu osim ovih tipova.njima zelim veoma nesretnu!
Kada ce ovaj glupi narod u BiH (pri tome mislim na sve, dakle Srbe, Hvate i Bošnjake) svatiti da su politicari i politika servis gradjana ili naroda,kako hocete, i da su kao takav servis odgovorni narodu , da ako ne mogu, nece ili ne znaju obavljati svoju duznost treba da idu sa vlasti. Jasno je valjda svima da od djelidbe ovo malo države sto imamao nema nista, bez obrira kakvi i koliki su pojedini apetiti, prema tome gospodo imali ste toliko vremena da formirate vlast, niste je formirali-dovidjenja i prijatno. Sve dok se ne bude tako razmišljalo nista od bilo kakvog napredka.
\"Sve je još vruće i davanje bilo kakvih izjava bi to moglo da poremeti\" – istakao je Tihić. KO DJECA, TUGA JE OVO KAKVI IDIOTI VODE SVA TRI NARODA.
Tihi, jesi li to spreman dati guzice?