Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne gospodine Tihicu. Bosna ce opstati onda kada bude pripadala Bosancima i Hercegovcima! Kada bude pripadala Bosansko Hercegovackim katolicima, pravoslavcima i muslimanima! Srbi i hrvati su drzavljani Srbije i Hrvatske a ne Bosne i Hercegovine! Pogresnu politiku vodite 20 godina! Bosna je Bosansko Hercegovacka!
OVO SU ONI KOJIMA JE ALIJA OBEZBIJEDIO ZLATNE KAŠIKE ????
Sanse da Srbi i Hrvati postanu Bosanci nekih tamo razlicitih vera su jednake nuli. Duploj. Tu glupost samo mogu jos gluplji Bosnjaci da kazu. Znaci, na Srbe pricate sve i svasta, pljujete na sva zvona, a sutra da isti ti Srbi u BiH kazu \"mi smo Bosanci pravoslavne veroispovesti\" vi bi najsrecniji bili I prihvatili bi oberucke, samo da bude bosanska Bosna.Kakva je onda vasa koncepcija vaseg vlastitog naroda, znate li ko uopste u njega spada? Jeste li muslimani ili vas je vise od pola hriscana??? Sta su za vas Srbi iz BiH koje zapravo mrzite- Srbi ili deo vaseg naroda? E ZATO STE NAJJADNIJI NAROD. JADNI JADNI JADNI...dno od nacije.
Bosnjaci i Bosanski Hrvati su bili braca u toku rata..Ko se ne sjeca,evo mu link.. http://www.youtube.com/watch ?v=-0W-6R6X5Gc&feature=r elated Ja sam Musliman, Bosnjak i nemam nista protiv toga da bude bilo ko na vlasti osim ovih i muslimanskih i katolickih rusitelja onog sto su potpisali i Alija i Tudjman.. E moj narode.. Zaboravili smo da ujedinjeni mozemo sve.. Dopustili smo da nas politicari zavade zbog svojih fotelja.. od 95. godine smo u Federaciji jer su i Tudjman i Alija (muslimanski babo i hrvatski caca)bili sigurni da zelimo dobro jedni drugima.. Sto nas Srbi ne pobise kad smo ovako glupi.. Selam braco i Bog Hrvati
Bosna moze samo opstati da se Srbe vrate odakle su dosli, u Staru Hercegovinu i Turski q
Bosna je Srpska kao sto je Moskva Ruska. Zivela nam lepa najkepsa Republika Srpska.
SULJO SOKOLE KRAJINA JE UZ TEBE....
Čestitam gospodinu Tihiću,,,,samo naprijed,, kamo sreće da je više takvih političara kao što je on...
Ali mi to nećemo, mi hoćemo da je samo naša, da Srbi i Hrvati odu, a da ih ostane desetak, da ih možemo pokazivati strancima da vide našu multietnićnost.
BiH moze biti i opstati samo kao drzava gradjana BiH,doklegod je dijelili na bosnjacku,srpsku i hrvatsku sanse su joj veoma male kako BiH tako i nama koji BiH osjecamo svojom drzavom.Ponasas se kao mis i svojm izjavama ne izlazis izvan okvira koji bih dali vise sanse BiH,zadarzavas se u njima jer oni su garancija opsatanka na vlasti nacionalisata.Ti to dobro znas i kroz slucaj HDZ-ova,kada bi samo dva Hrvata glasala za HDZ oni ce bilti legalni predstavnici Hrvata bas tu i ti pronalazis sebi garanciju za opstanak na vlasti.Bas zbog toga ti dajes izjave koje stete BiH i njenim gradjanima.
a i Hercegovina, ne može opstati!Republika Srpska je trajna,sve drugo je prolazno!
ili kada bi Hrvati otišli u Hravatsku muslimani u PM odakle su i došla a Srbi ostali u Bosni...vodio bi onda kako se voli Bosna...do neba..
Citam ove komentare, osim saljivih, ovo sve ostalo ko da je \'96 godina, ljudi zadrti, glupost ne prolazi ni nakon 15 godina... Ma dobro, vidi se to sve lijepo na izborima... Nek vam Tihic prica o nacijama, pa naravno, o cemu bi? Da mozda ne bi SDA imala 2% glasova u nekoj normalnoj, gradjanskoj drzavi? Svaki vlastodrzac ce svoju vlast odrzavati na svaki moguci mu nacin. SDA postoji jer imamo podjele, a Bosna sa tim svim nema nista dobro...
SULEJMANE TI SI BOSNJACKI KARCINOM!!!! DA SI PAMETAN NIKAD NE BI GOVORIO O UMJERENOJ POLITICI I KOMPROMISU. JER DA SI PAMETAN KO STO NISI ZNAO BI DA MI NISMO UCINILI GENECODI, NISMO ISTJERALI LJUDE NISMO NAPALI NISMO PALILI MI SMO SE BRANILI GADE SMRDLJIVI!!! EVO STA TI SRBIJA I TADIC RADE POD NOSOM NAS PRAVE BUDALAMA ZNALI SU GDJE JE MLADIC A SUTILI CEKALI POGODAN TRENUTAK KAD SE NE MOZE NI SUDITI STIDI SE UHLJUPE!!!!!
Bosnjaci, zovite sebe kako hocete, a meni pustite da ostanem ono sto sam bio. Ja sam bio Hrvat prije nego ste vi postali Bosnjaci. Priznate su granice kakve su bile na dan ZAVNOBIH-a, priznajite onda i ostale cinjenice koje su bile tog dana. Ne sanjajte niti o Islamskoj BiH niti o zemlji nekih Bosnoslavena tipa Jugoslovena. Vidili ste da taj projekat nije isao. Unesite malo realnosti u BiH i ta drzava krece napreijed.
Bosna a i Hercegovina je zemlja svih njenih glupih građana ma kako se god oni izjašnjavali. Po gluposti smo jako jedinstveni i složni ali nas to ne vodi nigdje osim u bijedu i zaostalost. Nedaj se lijepa i draga Bosno.
OVI SU POLUPALI LONCICE........ Da li im je iko objasnio sta je nacija a sta religija......... Gradjani Bosne i Hercegovine se zovu Bosanci i Hercegovci a mogu biti Islamske, Pravoslavne, Katolicke i Jevrejske religije ( izvinjavam se ako sam nekoga ispustio ) Bosna i Hercegovina je prezivjela i teza vremena pa ce i ovo......nedaj te da vas zavaraju svojim lazima. VOLIM TE BOSNO