Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"_Činjenica je, ističe Ibranović, da po zakonskim rješenjima ne postoji obaveza javnim službama i institucijama da objavljuju javne konkurse, već je ostavljena mogućnost poslodavcu da uredi procedure zapošljavanja po vlastitom nahođenju." ČINJENICA JE DA SU ONI ZAKONE KROJILI ZA SEBE. SVE ŠTO SU DO SADA URADILI, URADILI SU SAMO ZA SEBE.NJIH NARODNE MASE NE ZANIMAJU. IMAJU ONI SVOJE KRUGOVE, SVOJU GLASAČKU MAŠINU (UHLJEBE) KOJA ĆE IM DOŽIVOTNO OBEZBIJEDITI VLAST. Đaba trošite tuđe pare i svoje vrijeme, ništa ne možete uraditi.
Sudije u BiH i tuzioci imaju najvece plate na prostoru EX Jugoslavije. A imamo najgori moguci pravosudni sistem na istom prostoru, jedan od najgorih na svijetu.
To vec zna i najveca budala a ovi iz TI ko fol pametni