Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nista lagano ga nabrati iz ove napacene zemlje.Nema ovdje hljeba.NICIJA ZEMLJA :D
Evo sad ce oni sami sebe pohapsiti i cica mica gotova prica!!!
Pa kad bih se borili protiv korupcije kako bih oni djelovali Tihici,Izetbegovici,Radoncici..itd itd...
Kakav napredak kada su nacionalne desnicarske stranke uvezale sisteme preko kojih nas 20 godina pljackaju,a sve moguce reforme docekuju na noz i blokiraju,samo ad se nebi krenulo naprijed.
Ne postoji politička volja - postoji volja naroda. Narode je strah, strah je ne znanje. To je razlog što imamo mnogo nepismenih još više uplašenih da će biti još gore ako se aktuelne krvopije promijene. Promjene su jedini izlaz - lošije stanje nemože biti!
Srđane, kada bi tajkuni platili samo poreze i doprinose, bilo bi bar stabilizacije. Čovjek proda firmu za 200 mil. KM i pitanje jeli se država naplatila i od prodavca i od kupca???? Ako se ta situacija riješi, polovina će uteći glavom bez obzira,a ostali bi platili i za njih. Ovako samo građani plačaju sve.
Problem je u narodu ... Počinje se sa prepisivanjem u školi ... a onda štelom za upis u srednju ... pa na fakultet ... pa onda štela za posao ... pa štela za invalidninu ... štela za priključak za vodu, struju, grijanje ... Švercanje u gradskom prevozu ... itd itd itd ... Kvarni smo u svojoj srži ... treba raditi na promijeni svijesti ... al nije to lako ...
Problem je puno lakse rijesiti nego sto izgleda! Ne treba nam EU ili bilo ko. Ja necu i nije me briga hoce li drugi. Ja necu.Tacka. Sta moze biti jednostavnije?!
Ma ja problem je u narodu, a nikako u korumpiranom tuzilastvu pod palicom valdajucih struktura.
5000 KM doktoru = veliko mito 1000 KM doktoru = srednje mito 100 KM doktoru = malo mito Bombonjera doktoru = znak paznje?????
"Usljed odsustva političke volje nije ni bilo moguće očekivati značajniji napredak na realizaciji Strategije za borbu protiv korupcije...." Ova rečenica sama po sebi nešto govori. Gdje bi bili naši političari u obrnutom slučaju ?