Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Teodore :D Pogledaj šta planiraju iznad grada napraviti isit oni koji su ubijali sarajevsku djecu. Kakva pravda čovječe ova država, kakva je trenutno je zasnovana na nepravdi.
Ma i ti si seronja dosao kao da das pocast zrtvama,a neces nista da poduzmes sto se tice tuzilastva u Hagu a imas neki uticaj JEBI SE STARI
DA SVJET I SVJETSKI SUD NAJVISE ZALE ZA BOSANSKOM DJECOM I ZRTVAMA,,,TAJ ISTI SVJET KOJI JE ISMIJAVAO BOSANCE PO NAJVISE MUSLIMANE,,ZA VRIJEME RATA,,KOJI NIJE HTIO DA ZAUSTAVI RAT,,,SADA PRICA O SAZALJENU,,,DRUG NE MOZES NIKADA SVATITI TE LJUDE,,NISI NIKOGA IZGUBIO,NE KAKI PREVISE
Umjesto da pritisce Srbiju da zabrani smrdljivim i zarazenim osobama kao sto su Ratna Jalova Zlocinka Biljana Plavsic, Momcilo Krajisnik, Vojislav Seselj pojavu u javnosti i bavljenje politikom, on obilazi kobajagi stratista koja se nikad nisu mogla porediti jedni sa drugim. Kada ode na Bosnjacka mezarja to su na hiljade mezarova Zrtava Zlocina, dok kod drugih jedva da ima i 20, ali, takva ti je danasnja pravda.
Za tvoju informaciju, stratišta se i ne porede, žrtve su žrtve, nebitno ko su i šta su. Ali kad si već kod poređenja, vrati se samo 100 godina kroz istoriju Jugoslavije, primijetit ćeš da Srbi nisu bili ni približno vrijedni, maštoviti i detaljni kao vi. Niste se pokajali zbog toga, ali terate Srbe na pokajanje. Da je pameti i razuma bilo bi obostrano pokajanje, ovako sigurno ne. Ne pišem ti ovde lično mišljenje nego činjenično stanje na prostoru Ex-Yu, ako shvatiš nećeš mi ni zamjeriti :-)
Zloćo to samo znači da sljedeću utakmicu igramo vam kod kuće
ti si gnjida merone! Marš odavde
Fuj koja licemjernost..... Ovog bi čovjeka trebalo kamenovat.