Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakire, procitaj ovo, mozda te uhvti trenutak slabosti pa se osvijestis kako je narodu
Još uvijek ne gubim nadu da će se narod osvijestiti i da neće poput papagaja ponavljati o krivici pojedinih političara. Poslije Bakira doći će drugi Bakir, a Bakira je puna Bosna, kako u političkom vrhu tako i na drugim funkcijama. Ali bitno je na svaku vijest spominjati Baketa... zlo mi je više od tih komentara.
Magla je na Poljinama ne vidi se baš dobro Sarajevo odozgo...
Ruku na srce, nije lako svakodnevno gledati zivotom napacene ljude... Hvala Tetka.
Majka Zilha je nasa Tereza
Sve je to teta Zilha dobro unovcila.
Hrvati i Srbi su nastali od Bošnjaka , zovemo ih da se vrate svojim korijenima svojim Bošnjacima koji su ponos cijelog svijeta. Ne treba se stidjeti svog porijekla.
kad ce ovoj zeni/kuhinji sestoaprilska nagrada?
Tetka kupila kucu cijelu na dva sprata na sred Visnjika dze kvadrat kosta 3 milje. Kuca ima 200 kvadrata. Ima se moze se.
Tetka, kandiduj se na sljedecim izborima...
tetka bi mogla malo brkove potkresati
zilha ba o gladnima netreba se brinut skupine ljudi več ova država koja je izdata oteta i opljačkata ...koje ba kuhinje za diabetićare
Svaka cast ovoj zeni! Treba joj nagradu dati neku, ali mislim da je njoj najbolja nagrada nahraniti gladnog covjeka!