Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne treba nam eu gdje se vrednuje pederizam, kapitalizam........ zivjeo pravoslavni srpski komunizam
@Darwin klovn-drzi se ti pacenice i dalje Dodine ki-te.....si-saj ga ... pu-si ga i glo-baj mu ga kao i dosada!!!! Ostavi se defe-ktasu starih zena .....kod moje svejedno nemas sansi jer organski ne podnosi vlahe !!!!! Ps jel ti to tata pricao sta je radio sa staricama u ratu seljoberu........e to ti je taj genocidni gen !!!!! SIKTER INBECILU.......a to sto su ti sestra i mama sponzoruse ne znaci da su to sve zene cobane !!!!! SIKTER
hahha pogledaj ga kakav je garav ko tava kao i vecina Srba pa jos kazu da smo mi potomci Turaka.
Moram priznati da me ta prognoza uopce ne zanima. Trenutno sam zaokupljen guzovima mame Zelenog zuba. Da je vi propustate kroz sake kao ja bila bi vam jasna ta moja pasija. To su jednostavno guzovi par-ekselans. Ja ih tarem cesto, samo sto me to kosta jer uvijek moram poslati Zelenog zuba u kino da nam ne smeta. Jedanputa cu mu predloziti da ostane. Mogao bi mi popusiti.
SPIRICU VOLUSINO, zar ne kuzis da vam zamazuju oci? Budi posten sam prema sebi pa kazi dal bi uzeo takvu prcvarnicu u EU.
Muslimani i kriminal - sječenje ruku kao kazna za krađu...... Prije bih rekao da se radi o lažnim muslimanima..... Nekako mi nespojivo Islam i Kriminal ? Bošnjački zastupnici jesu korumpirani i to na onaj najgluplji primitovno sebični način.....
Vi sto prizivate SIPU bi mogli ostati bez kompletnog politickog vodstva. O Dodinim i Covinim avanturama znamo dovoljno. Medjutim grijesite ako mislite da sve do jedan muslimanski politicar nema prste u istoj vrsti kriminala.
gade pogani cisti se vise sa bh scene
Zna se od koga će, od onih koji uzimaju reket (Zlajoglu odnosno Mali Milošević), Mesar koji kupuje (i ne plaća) glasove, i Zubar Crnokošuljaš iz Hrvatske stranke propalica.
POČEĆE UBRZO \"SIPA\" I U BIH DA REŠETA LOPOVE KAO ŠTO TO RADE HRVATI. SVE SE ZAPISUJE I SNIMA. MNOGE ĆE PORODICE ZAPLAKATI KAD IM BUDU ZATVARALI LOPOVE I ODUZIMALI POKRADENU IMOVINU. IZGLEDA DA JOŠ NE ZNAJU OD KOGA DA POČNU.
ovaj je fakat crnac, ko je ovome otac?
Sta ce vama sumnjacima EU..........nije zvaka za seljaka !!!!! SIKTER
Idi Nikolice -strmo pizd -sprajc Dodin!