Komentari (268)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako javljaju mediji, na teren je poslana jedna cisterna iz vremena ex Jugoslavije koja je bila donirana od strane SSSR-a Jugoslaviji, a novije vatrogasno vozilo iz 1991 godine je na remontu kod jednog poznatog mostarskog vulkanizera. U nadi da se ovo vozilo što prije osposobi za djelovanje, federalna vlada je učestovala u kupnji šarafa, o trošku federalnog budžeta.
@ACF Ti mora da nisi bosanac, sorry buraz, samo sam se šalio na račun katastrofalnog stanja u požarnoj zaštiti kod nas, ono, crni humor, kako da ti objasnim, znaš...
A gdje je ona vojska sto prima platu nizasta da pomogne vatrogascima?
kakvi su debili bolje da i ne dolaze samo ce jos veci cirkus napraviti, nego skini gace naguzi se i moli Hrvate da ti kanader i opreme posalju
kad se sjetim suza krene zamirisu uspomene , svake stope rodnog kraja i narodnih obicajaaaa
Znamo da si za cjelovitu BiH,ali hustasku..
Prije nekad davno 60/70 godina požare je postavljala emigracija kao vid borbe protiv tadasnjeg režima i jugoslavije. Šta je sad u pitanju,?
Glasali ste za HDZ i SDA u Mostaru, sad pravac pred njihove centrale i trazite da uprte po koju kantu vode i gore sa vama zajedno na gasenje.
Vjetar dole puse cijeli dan,mnogo tesko za gasiti vatru...sretno vatrogasci!
na tekiji zivim... samo mogu rec... Boze pomozi
nek im je bog na pomoci...
Da li postoji igdje vise idiota nego na ovom klixu, koji na svakom clanku pisu svoje retardirane komentare koji nemaju veze sa istim?! pozzz
Mozda çe puhnut vjetar pa odnjet vatru tamo Jasenıcama Bışçu polju, Kolonıjı ı Rodoçu ınşallah
Koji su ovi komentatori debili, Bože sačuvaj... Dotična vatra mi je na nekih 500 metara od kuće, svakog sata javljaju da su izbili novi požari na totalno suprotnim krajevima Hercegovine, od dima ne vidim ulicu pokraj kuće, svaki vatrogasac je na terenu, u centru grada te dim uguši a ovi debili pričaju kako će Erdogan poslat kanadere... majku mu pa niko nije normalan i to ti je.
Ja komentara i quurca... Yebi me u dupe ako ima luđe zemlje u Evropi od Bosne...
Ebat cu te ja u cmarni kolutic
@ForestFruits Bujrum :*
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A cije naselje u opasnosti, nase ili njihovo
Ja ghovana i komentara. Sda hdz ovo ono , nema para za vatrogasna vozila bla bla bla. Pa mame vam ga nabijen ko zapali ovo. Stoka nekulturna opuske kroz prozor . Pepeljaru istresaju pored ceste. Sve bosanci i hercegovci. A onda su im stranke krive za pozar.
Ne mora ni opusak. Hercegovina je to. Odsjaj s boce ce ti zapalit travu ako vec nece grom. No mahom je to od groma. Zato i ide vatra iz divljine prema kucama a ne obratno.
Ma nek izgori sve..nece vise... Uh... BOSNA BOSANCIMA Onda bi sve drugacije bilo...ali..
strasno