Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osudjivati...? ovo sto se djesilo TREBA KAZNITI I ZAUVIJEK ZABRANITI AGRESIVNE I PATOLOSKE SRBE TERORISTE I FASISTE.!!!!! srbi su bili i ostaju genocidasi.
koliko znam kada je borac dolazio na grbavicu i pobjeđivao manijaci su uvijek bili korektni. draga ministrice dobro si se sjetila osuditi ovaj kretenizam
PA ŠTO NISI REAOGVALA NAKON UTAKMICA U TREBINJU, LUKAVICI? BOLJE OBEZBJEDJENJE?
Pa vi serbi ste oduvijek bili teroristi, naccisti, silezdije, ubbice,fasisti...!!! Serbi su grobari i lesinari, PATOLOSKI ZATUCANI MRZITELJI CIVILIZACIJE...!!! Genocidna tvorevina je ODRAZ I LICE serbskih krvoloka i ubbica...!!!
\'\'Navijačem se ne može smatrati onaj ko ugrožava tuđi život, uništava imovinu i nanosi direktnu rezultatsku, ali i svaku drugu štetu, klubu za koji navodno navija\'\'. NEMA SE ŠTO DODATI.
Gospođo Tešanović moje poštovanje.