Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima corome svugdje...ne samo u tesnju. Treba se samo drzati osnovni mjera . Pranje ruku cesto,,distanca ,te izbjegavati boravak u zatvorenom gdje ima vise ljudi. Redovna dezinfekcija prostora gdje radis djelujes. Virus ko i drugi stim se zivi.
@BHSTVARNOST20 peksinluk.
Eto sad Tešanj ima dosta više zarazenih nego Sarajevo a 10x manji grad. Počnite testirati malo vise i po Sarajevu pa da vidimo
Samo prestanite testirati i corona nece vise postojati!!!!!
Pa zatvorite grad....
@BosnaOstajeZauvijek Mrsss od Tuzle sa tim svojim sovinizmom! Oduzmi i pola TK Kantona i mrs u najvazniju opCinu i sacekaj jesen, dolazimo i po tebe.
Iznad Tesnjaaaa koronaaa sviceee zarazaa nasa vjecnaaa biceeeee. Jel vi jos vjerujete da postoji ta korona? Koga driblate covjece?
Narednih 14 dana je ključno.
opet 😂
Dobro je to za Tesanj i Tesnjake, steci ce imunitet krda i nece imati problema ako se kasnije korona ponovo vrati u tzv. drugom valu
Ponavljam, covjek koji se bavi usluznom djelatnoscu je zarazen Coronavirusom, radnik koji je radio s njim sada radi sam, ne nose maske i rukavice hodaju, ismijavaju bolest odnosno zarazu jer je to eto sve zavjera a nikome ne govore ko im dodje da imaju zarazu ili da je taj radnik sada zarazen. Bit ce ih svaki dan sve vise. Ne mozes nekoga drugog kriviti za svoju neodgovornost.
Ljudi do nas je. Opustili smo se kao da korone nikada nije bilo. Nema maski, niko ne dezinficira ruke na ulazima u markete i druge javne ustanove, svi se rukujemo pa i grlimo... Ako nastavimo ovako rizikujemo eskalaciju, ponovno zatvaranje ekonomije a onda i finansijsku krizu i prazne džepove.
Prerano je za opuštanje. Ne treba odmah sve mjere dobaciti, ko da je prošlo sve.
a hercegovci i dalje lazu da nemaju zarazenih da im ne zabrane ulazak u hrvatsku
@meteor A Sarajevo?
Haj ne serte, hebem i ovo istraživačko novinarstvo
Gdje je distanca, gdje su mjere zaštite???