Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ovaj vaskrsnu u direktora Nađe mu se mjesto Bogami a bio određen za biroa
E moj Tera, na šta spade. Zovi Asima da ti završi šta bolje...
Bravo, trebamo se brinuti za svakog drzavljanina. Hvala puno Jasmine.
Gosp. Terovicu, ispitajte gdje su dosad isle pare od civilne zastite. Vidjet cete kako su punile budzet NiP i njihovih kadrova.
Sace tek izaci na vidjelo koliko je i kome otislo para iz CZ za NiP,jer ovaj Terovic ne stedi nikoga.Svi znamo kako je prozvao i Zlatara dok je bio u Trznicama.Gos.Terovicu samo posteno kao do sada i gazi
@memetiarijan pitaj Terovica odakle mu vikendica od pola miliona i tri stana...
Covjek je digao trznice na najveci nivo od kad postoje. Ljudi na pijacama se kunu u njega. Odlican izbor,samo naprijed. Mlad, zgodan, uspjesan,pametan i ima djela iza sebe.
Bravo Jasmine, dosao je pravi covjek na ovo mjesto. Ne sumnjam da ces zavesti red u javasluk koji si zatekao.
Svaka cast, mi koji ga poznajemo najbolje znamo kako ce CZ u kantonu da se preporodi, kao sto je ranije vec poznat po vrhunskim rezultatima ostvarenim u Trznicama.
Terovića treba u FUCZ, sposobniji je od Solaka
A koliko ce ih doci?
Radnici CZ KS trebaju biti sretni sto im je dosao direktor poput Terovica, nek znaju da ce biti prezadovoljni jer je on neko ko se trudi i zalaze za svoje radnike
Ma Terovic na koju god poziciju dodje i zakuca momak. Svaka cast i zasigurno si neko ko je sposoban i dorastao ovom zadatku.
Čovjek postavljen na ovu poziciju prije dva dana, a više znanja ima od onih koji su godinama tu. Bravo Teroviću!
Od kud ovaj u CZ?
Ovakve kompetentne ljude treba postavljati na rukovodeće pozicije, da se cijeni znanje i da ima imalo pravde Terović bi u najmanju ruku trebao sjediti na Solakovom mjestu!
Konacno da nam neko da konkretne i decidne informacije. Tako mi je drago sto se na ovim mjestima nalaze strucni i obrazovani ljudi,ja u ovog covjeka ne sumnjam! A ovi dusebriznici sad se ugusite u svom zlu!
Jasmin Terović najpozitivnija osoba SDA stranke! Čovjek koji ima znanje i hrabrost da postavi sve na svoje mjesto. Najpametniji potez stranke je njegovo imenovanje!!!
@Mawidenis zbog ovakvih kao Tera su istinske partiote izasle iz SDA,a kockaste glave uvlace na dno SDA
Ovako priča i ovako se ponaša pravi čovjek na pravom mjestu. Čovjek koji nema mrlju u svojoj dugogodišnjoj karijeri i na tome sve pohvale. Samo hrabro Jasmine!