Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sadasnji problemi Naftnih Terminala FBiH u Plocama: http://www.seebiz.eu/naftni-terminali-fbih-13-januara-idu-u-stecaj/ar-53542 buduci problemi Naftnih Terminala FBiH u Plocama: http://www.slobodnadalmacija.hr/Dubrovnik/tabid/75/articleType/ArticleView/articleId/204137/Default.aspx Treba ljudima objasniti da u vlasnistvu FBiH je samo jedan dio Luke Ploce, i to sadasnji Naftni Terminali, koji se ovakvim dosadasnjim vodstvom samo mogu izbubiti. Koncesionar nad cijelokupnim Luckim zemljistem je Lucka Uprava Ploce. Koncesija je od Republike HR. Luckoj upravi je u interesu da zavlada cijelim prostorom i kako su oni doli "doma", to ce im prije ili kasnije uspjeti. Dosadanjim sumljivim i stetnim ugovorima FBiH je samo na gubitku, a i dalje ce morati mnogima, pa tako i Deltagrupi ustupiti koristenje Terminala uz jako nisku cijenu (takav je ugovor) Lucka Uprava Ploce je sa druge strane privukla investitore da pored ovih "bosanskih" terminala, prave nove daleko vece i modernije NF.T
Svaka čast premijeru. Puna podršaka od mene i Vama i nama i gospodinu predsjedniku omladine Kadiću. Od sada ću vas redovno podržavati na izborima .Samo neznam koji će nam q... terminali kada više nećemo imati ni jedne domaće firme. Možda ćemo tamo ići na more .
Niksic super radi svoj posao, iako nisam SDP-ovac ovog covjeka cu od sada uvijek podrzavati. Svaka mu cast na trudu i zalaganju.
Premijer je uradio sto je mogao sto se tice ovog problema, cestitam na trudu i bar nekom uspjehu.