Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
5. April SDA preko svojih sudija ce osloboditi Novalica i ostale sto ce izazvati gnjev u narodu. Isto vecer 5. Aprila OHR ce iskoristiti i nametnuti nove odluke koje ce ukopati HDZ u vlast a bosnjacima jos vise smanjit vrijednost glasa. Trojka ce koristiti to sto SDA brani svoj kriminal da bi isporucila mjesto Sudije Ustavnog Suda HDZ-u! Svi mediji u BiH prave zatidje pred buru, zbog odaziva ljufi na ulicama. Koordinisano se rusi drzava!
"Meteorolog FHMZ-a Bakir Krajinović podsjetio je na minimalne...". Eto odmah ste mi neozbiljni. Pusti podsjećanje i neozbiljne strucnjake. Dajte Sladića, taj je pobijedio i džemre.
Neka kise i hladnog vremena, idealno za sinuse! Velika vlaga, samo se krecite, ko ima problema sa sinusima, izadjete napolje na +10 u prirodi, vidjet cete kako se problemi sa sinusima rijesavaju :D
Stavio sam sorc odmah pored skafandera, ja spreman
Zato u decembru nema snijega,zima ako ne udari rogom,udarit će repom.