Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sekcija vremenska prognoza
Svako jutro isti naslov. Uvijek Sokolac najhladniji i uvijek Neum i Mostar jedini u pozitivi
Sad su i Brčko i Gradačac u plusu.
Nema mi odvratnijeg doba u godini od ove zime...
@Ixew loženje, čišćenje snijega, paljenje golfa na ovakvim zimama, hladnoće, poledice, zimska oprema, kiše... Živilo sunce, proljeće i ljeto!
I onda ka govore o nekakvom globalnom zatopljenju xD
U Stockholmu se snjeg nije zadrzao vise od 4 dana cijele zime. Ima zagrijavanja kako nema, nego se sve poremetilo
@BrightBosnia Znam, znam ali jednostavno moram neke tamo malo bocnut hahaha
malo im je hladno koliko su im se glave usijale
Nisam nikad bio na tom Sokocu al znam da je 30% Sokoca u Sa doselilo,redovno hladnije od Bjelasnice,jel vam bilo lijepo na Sokocu ?
Cim temperatura na Sokocu padne ispod nule srbi pocinju sa incestom. Najveci broj poremecenih je rodjen 9 mjeseci nakon hladnih perioda. Nisu oni krivi, takvi obicaji.