Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I moju TV sport hocu u ponudi...
Arena bezveze samo dobra zbog lige prvaka neka nama sk_a a ovo manje vise
Među najvećim mafiozima su distributeri kanala Sport klub i Arena Sport. Sa svim mogućim "faktorima" (u ovoj našoj jednoj i jedinoj BiH) su uvezani i "konektovani" na sve moguće načine.Zaposleni u institucijama koji su zaduženi da naprave reda u ovoj branši prave se mutavi. Distributer hoće da drže monopol j.bu građane BiH. Treba im oduzeti dozvolu za rad na području BiH.
vazda ovaj lg daljinski na slici. ima tu neka kvaka.
a šta nam zada
sada kada aerena bude u ponudi telemacha, dolazi do porasta pretplate....vec najavljeno....klosari...
koliko ste se upetljali vise ni sami ne znate pa vam se nayebem majke svima...hocemo arenu i sk na svim operaterima gamadi pogana!
@ZlatnaDolina ruku na srce na arenama totalno los program jedino liga sampiona sto ima ostalo sve lose
Arena Sport nije nikakva tv,totalno je losa i nepotrebna,a kad' bi znali ko joj je vlasnik drukcije bi razmisljali,"Sport Klub" je vec nesto drugo