Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa šta će sad Dodik za južni tok? Taman bio pinku dogovorio.
sad će izjaviti da je Brisel to zaustavio radi rs-a
A Dodo je vec zasteko pare, izgleda da ce ga KGB proganjati po brdima RSa.
Kakav Južni tok kakvi bakrači nema od toga ništa može Do_dick samo sanjati
Ја бре:)
Đesi srbče na 300 c°
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ovo je pravi potez... Citava zamisao J.Toka je da se zaobidje Ukrajina i na taj nacin iz njihovih ruku uzme i posljednja karta kojom se mogu oduprijeti imperijalistickim strijemljenjima Rusije. Na ovaj nacin ne samo da se nanosi ogromna finansijska steta Rusiji jer ovim potezom propadaju desetine milijardi dolara vec ulozenih u projekat, nego se i Rusija prisiljava za pregovaracki sto jer Ukrajina opet ima asa u rukavu i kontrolu 20% Ruskog budzeta...
Mi pricamo o Juznom toku pasha moj solidni, ti si polupao loncice...
Sto se Juznog toka tice on je trebao da se dijelom finansira kreditima, dijelom privatnim kapitalom gdje bi potencijalni ulagaci kupovali dionice, a dio bi finansirala Rusija, odnosno Ruske drzavne firme. Medjutim 95% onoga sto je do sad uradjeno je finansirala RUsija, odnosno njihove drzavne firme, a onaj dio koji se je trebao finansirati pomocu dionica je tek trebao biti implementiran (to je dio gasovoda kroz clanice EU i td.) tako da je blokiranjem ovog projekta na gubitku gotovo iskljucivo Rusija. A ta bulaznjenja o finansiranju Njemacke, Holandije i sl su obicne gluposti, jer niti jedna od ovih drzava nebi direktno ucestvovala u finansiranju (privatni investitori mozda, ali drzave ne.)
Realno... svi ratovi ovog svijeta su se uvijek vodili radi nečijih interesa. Ne bih voljela da saznam, šta bi bila posljedica rapidnog ugrožavanja interesa najveće države na svijetu..
Posto Gvozdje?????
Kako god - moraće se graditi TAP. Mile će izvisiti!
Ја бре:)
I ova vijest je vjerovatno novinarska patka kao ona da je Putinova imovina zamrznuta u inostranstvu.
Uh jesu ih kaznili evropske dobro placene birokrate. Ova EU je zaista postala jedna smijurija.
opet ti sa svojim uvlakačkim komentarima za lajkove.... kako si samo jadan....
ma da ...britanski telegraf objavo....ko jos sta pita britance u eu....muti merkel se i dalje grije na ruski plin a britanci neka dudlaju :)))))))
Opla, bogami se zakuhava...
sad u čošak sjest i gledati borbu :)))