Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
adil jeste uradio velike stvari u ocuvanju bosanskog identinteta,ali je isto tako imo srpski virus pa mu se je i sin zvao predrag tako da mu je trebalo vremena da uoci stvarno srpsko lice.EHAMDULILA nas dragi adil je sve to prebolio i otisao na bolji svjet kao mumin da mu ALLAH DZS dane laki DZENET AMIN>
mensur,dobro si to rekao.Puno ce vremena proci a mozda nikada vise da vi muslimani dobijete pametnoga covjeka kao Adil.Da ste Adila poslusali rat krvavi u BiH bio bi izbjegnut .Slobodan M.je pozvao Adila i jos neke da dodju u Beograd da se kao ljudi zdogovore i sve je brzo zdogovoreno.Adil se vrati s delegacijom u Sarajevo podastre rezultate zdogovora na sto a Alija(zlocinac)pljunu na sve to i rat je krenuo...........Rezultate znamo kakvi su Adile ljudino veliki intelektualce laka ti zemlja a svevisnji neka ti podari vjecni mir i spokoj dusi.AMIN Ps.Srbin iz RS.
Nek ti je rahmet veliki veliki beze Adile. Puno ce vremena proci dok se ne pojavi neki novi Adil.