Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jednostavno poskidajte i stavite na prodaju
Da ste pametni pa da stavljate govornice u koje se ubacuju kovanice, k'o svugdje u svijetu, a ne da moram kupovati karticu od 10KM za neki kratki poziv.
pa da daju koristiti mobitele u zatvorima sigurno niko ne bi koristio govornicu...
Eh, lijepo ono vrijeme fiksnih i govornica. A mogli se i impulsi krasti... Eh, bem ti tehnologiju.
Nije mi jasno zasto ih ne prodaju pa makar budzasto? Ostaviti po jednu govornicu kod zelj,autob stanice ,a ostale prodati. Ustedjeli bi na odrzavanju i jos zaradili.
Nazovi me kad kisa pada, a srcu treba neka nada... Nazovi me kad lose krene, kad niko ne mislli na mene. A zuto lisce tiho pada... Nazovi me bilo kada...Samo okreni broj, da cujem sapat tvoj...
...ehh,.....da ima broj...... ; )*
If you wanna čuti šapat moj You've gotta metnut svoj broj
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
ono kad nazoves i izvuces karticu,i onda pricas dok ne nestane struje
ložio te neko pričaš dok ne ispucaš trenutni impuls
Nema ništa sigurnije za anonimnu prijetnju od poziva sa telefonske govornice
I u Matrixu.