Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sud BiH bi ga pustilo da se naoružan brani sa slobode!
a stranka bi ga uhljebila u udba...
Glupi Bošnjo nije svjestan kako mu je u BiH
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
bez obzira koja su djeca i čija su ovo je užas i tragedija ali američko društvo u kojem svatko može da legalno posjeduje oružje i koje može nabaviti jednostavno tko god želi je problem veliki,ova ubistva su posljedica jer oružje je dostupno psihopatama,bolesnim umovima i zato se ovakva ubistva dešavaju,naravno ovo je užasno ali na žalost ovo je tamo svakodnevno.
Zašto se ovakve stvari ne dešavaju u Švicarskoj, BiH, Hrvatskoj ili Srbiji gdje po glavi stanovnika ima legalnog i ilegalnog vatrenog oružja skoro kao i u Americi ? Izgleda da nije problem u oružju.
@DzonsNaIndiji onaj ko ima psihicki slom u Europi i hoce da napravi ovako nesto ima jedan jako veliki problem - nema pristup oruzju. Da, ima ilegalnog oruzja i crnog trzista, ali tome mogu pristupiti kriminalci koji znaju kome se treba obratiti. Regularni malac iz srednje skole to ne zna.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
pa ovako riješavaju problem prenaseljenosti, i emigracije
Ovo se desi kada u drustvo koje je izraslo na najvecim mogucim slobodama,ulaze divljaci sa svih strana svijeta.Nije ovdje problem nosenje oruzja,za ovo je kriva imigraciona politika SAD
citam da su ga u skoli ismijavali zbog odjece i sto mu je porodica siromasna, eto sta bi na kraju
AR 15 je dobio za 18 rodjendan.
Teksaski masakr...wooow,joja novinarska inspirativnost...jel motornom pilom??
Hvala Bogu da nije musliman. Ujedinjena opozicija bi ga utrpala u SDA
Terorizam ???? Negdje, neko spomenuti makar ??? Ah da to niko ne spominje jer se ne radi o nekom Muslimanu ;)
#Bianconero89 Smaram jer me se tiće ! Odjebi !
Kupiš žvaku i dobijes ak47 gratis. Luda zemlja
Otac ga teroristicki.
Terorizam !
Školski masakri me podsjećaju na igricu koju sam davno igrao. https://m.youtube.com/watch?v=YvtNaxCpHvg
Gdje je opsta pismenost i edukacija na niskom nivou, tu nasilje cvjeta... tu uzmite dostupnost oruzju, plus katastrofalan sistem, koji je Biden vec 5x spominjao a to je sistem psihosocijalne zastite desava se ovo ... USA je samo dream za one koji ne zive u njoj, a za njene građane je uzasna... u USA 25% populacije je siromasno i beskucnici
Vjera se ne pominje,cudno bas...?
Naravno da se ovo dešava kad svaka budala može veoma lagano dobit oružje
Nije trump bezveze dizao zidove na granici sa mexikom