Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lopov a sudija. zamisli
Zamislite političar Dragan Mektić, protiv kojeg je potvrđena optužnica za korupciju i kojeg očekuje suđenje, predlaže .... Sudstvo u Bosni je ne samo puno vise korumpirano od politike, govorimo o tipovima krimosima koji blazge veze nemaju jer su pokupovali diplome.
A podkovan po obicaju
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Potkovan si ti
@fbUser1567760254 Kad tad Telgeltija i Tadicka ce te biti na optuzenickoj i osudjenickoj klupi. Za deset godina, za deset godina. Korupcija ne zastarjeva.
vise kose ima ovaj potkovani uhljeb...nego sto ima pravde i demokratije u drzavi...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad kockoglavi priča o mitu i korupciji. Bože dinamita.
Ni 8. Mart nije ko nekad. Ovoj p.zdi od čoeka niko ne čestita pratnik. Tobejarabi.
Poluge im trebaju da zataškavaju procese prtiv svojih dužnosnika pa tako je nejasno šta je s krivičnom prijavom koju je ljekarska komora KS podnijela protiv prof dr sc Izetbegović...možda o tim pritiscima mogu govoriti tužiteljice Ruznic i Alicehajic koje nisu smjele donijeti odliku o obustavi istrage a ni optužnicu...
Milan Tegeltija radi svoj posao sto ne odgovara paraobavjestjnoj strukturi sda koja je sama izjavila da je izgubila “poluge u pravisudju”. Problematiziraju prisustvo istog skupu koji je napravio Milorad Dodik zaboravljajući da je isti organizirao Dodolik kao član predsjedništva a ne predsjednik stranke.
Klasični primjer čovjeka s lošim karakterom,
Zamislite da jedan PODKOVANI objavljuje ovakve izjave o koripciji.
Odakle tebi pravo kao sefu VTSV-a da spominjes necije ime u tom kontekstu.? Protiv nega podignuta optuznica i to je dovoljno da si ga ti vec osudio. Znas ishod sudzenja pa mozes pricati kao da je kriminalac?? Pa eto sto covjek trazi to sto trazi da nemozete montirati procese onome ko igra protiv Dodika!!
Zamislio sam kako "optuženi Mektić" predlaže prestanak mandata ovog idiota Tageltije koji misli da smo mi, a ne on, idioti.... namjestili naivni proces Mwktiću i sada im je to adut , pizda im materina VTVS naivna ali bezobrazna....unikuti bagru VTVS! O D M A H ili Č I M P R I J E!
Cim vidim ovu glavu nemam ugra u kuću sedam dana.
PA BAŠ JE SMIJŠNO ČITATI DA ON NEKOME NEŠTO SPOČITAVA A I SAM JE URADIO BRUKU POGREŠNIH STVARI
Zamislite POTKOVANI predlaže ostanak ovakvog VSTV !!!!
Zamislite da ste svi vi dosadili I bogu I narodu da nam je dosta vase politike vase lazi vasih obecanja vasih faca vasih pogleda vise nam nisu vazne vase plate pare Koje ste pokrali nisu vazne nekrentnine vase kako su kupljenje ama nista samo nam je vazno da se maknete sa scene I budite osudjeni kaznjeni da se vama I vasoj djeci okaci zvono lopova jer I oni ce isti bit Kao vi
A zamislite kako su Mektića ESPRESNO optužili, digli optužnicu, prikupili dokaze i započeli proces!?!? Kamo sreće da se tako radi sa svima koji su osumnjičeni, a ima ih gomila, od predsjedništva, pa na niže ....
Prvo tebe treba poslati u zatvor, a onda sve redom jedno po jedno ibtek tad ćemo vidjeti bolje sutra!!!
uh, što se prepadoh! ma hajte, molim vas, lišite nas ove nakaze, strah me otvoriti vašu stranicu