Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako mogu biti ovoliko licemjerni političari iz RS
Ovaj đukac bi doveo srpske specijalce da treniraju na Manjači.
Ovo je ismijavali sa državom BiH. Od Dodika i Tegeltije gori su samo oni koji ovo posmatra "zabrinuto".
vladari rs-a su se zaduzili na berzama učoravo a kupac srbija koja je kupila nista. vode, sume, zemljište je drzavno vlasnistvo 1/1. zato su blokade i opstrukcije iz rs-a pod kroviteljstvom kupca koji se zaebo..
Jel ono Tageltija nemeRe to čovjek biti dq ga hebeš
Sto ga smjenjuje kada prave svoju vojsku. 😄
Tegeltija dostavio, hahahah. To je isto kad kazu Dzaferovic nesto uradio 😂. Dva klovna u sluzbi tajkuna za par stoka maraka.
Ma Podzic bio ne bio tu kakve koristi mi imamo od njega?? Jbo vas in smijenitw ga
pa ovo i jest blokada dodju da glasaju za svoj unteres
Koja si ti zabluda !
Treba smijeniti one koji ne dolaze,blokiraju,opstruiraju..
Ono sto svaba odluci to je to ,traktoristi se sprema hapica od EZ i Amerike sve je izgleda dogovoreno do nove godine i on to zna pa je toliko poludjeo e moj dodice gotovo je pa ima tvoji da te objese za mudolina sto si ih lagao ove puste godine.
Dodik prije nove godine odlazi njemci javljaju i to zasigurno,dodice gotovo je idi sada u Rusiju pa tamo baljezgaj.
Jadni Teletlija,umjesto da sankcionise razbijace drzave,on proganja one koi je brane.Dokle vise idiotizma!!
Ako će biti smjenjen ministr Podžić, onda i Savjet ministara BiH sa Tegeltijom na čelu treba biti smjenjen zbog istog razloga. A najviše protiv povjerenja radi Dodik pa je on prvi koji bi morao biti smjenjen.
u parlamentu se trwba odlucivati za smjenu tegeltije i njegovih kriminalnih ministara pa imenovati novog mandatara i novo vijece ministara koje ce raditi za drzavu i narod
Jedino da xes ga smijenit govedo jedno.... Ja odvratnijeg i beskorisnijeg lika od ovog Tegeltije nisam za zivota vidio...