Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na svu sreću ljudi mogu napustiti državu. Znači ne mora durati do zadnjeg. BiH je sve bliže malom Šengenu
sve do dolaska karljevine SHS jedini sluzbeni jezik u BiH je bio bosanaski . Kada 1918 god BiH pada u ralje Hrvata i Srba tada je i zabranjen bosanski jezik . Evo dokaz . drugi odozgo-podvucen crvenom linijom - bosanski jezilk !! --------------------------------- https://novi.ba/clanak/122541/nepobitni-dokaz-tadic-stipo-je-u-skolskoj-1900-1901-godini-u-trgovackoj-skoli-livno-imao-bosanski-jezik
sve do dolaska karljevine SHS jedini sluzbeni jezik u BiH je bio bosanaski . Kada 1918 god BiH pada u ralje Hrvata i Srba tada je i zabranjen bosanski jezik . Evo dokaz . drugi odozgo-podvucen crvenom linijom - bosanski jezilk !! ------------------ https://novi.ba/clanak/122541/nepobitni-dokaz-tadic-stipo-je-u-skolskoj-1900-1901-godini-u-trgovackoj-skoli-livno-imao-bosanski-jezik
Ja a zaboravio je da se zakune da neće sabotiravati sve ko momćilo krajišnik i u svakoj drugoj rečenici spominjati da mi muslimani nismo ništa bez srba, ili ko karadžić da će mo mi muslimani izumrijeti bez srba. Nek se formira vlada li postaviće mo mu željezne špiceve da se nabije na njih ako počne indirektno uzdizati srbe a tražiti dlaku u jajetu muslimanima i rasprostranjivati nacionalističke strategije. Nek se nabije ako je prikriveni srpski macionalista.
covjek ima pravsnaznu presudu, lezo robiju i dobija najajcu poziciju u drzavi. na zapadu takvima je zabranjeno da WC ciste , pogotovo u americi . Ako si osudjen za bilo sta , makar sitnica niko te nece zaposliti , niko !!!