Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znate da granični prijelaz BIH u ovom mjestu, kao i na svim graničnim prelazima države ne može biti u vlasništvu entiteta!!!! Jel tako, tako je!!! Zato je i bio problem sa ovom izgradnjom. Insistirali ste. ;)
@archi_a Ne lupaj ... Jedini razlog za to što nije izgrađen prelaz je što nisu obezbijeđena sredtsva za izgradnju kao i za eksproprijaciju zemljišta ... Inače , što se tiče vlasništva , granični prelaz Pavlovića Most se nalazi na teritoriji Republike Srbije ... Čije je onda vlasništvo ?
@lajavikrelac ahahahahaaa. Granični prelaz nazvan "pavlovića most", srećo, se nalazi na teritoriji države Bosne i Hercegovine. Granična linija ide sredinom mosta na Drini, a sa druge strane se nalazi granični prelaz u srbiji "badovinci". Ken.am ti se u topografiju. ;) a ti istražuj u katastru na koga je zemlja upisana, neću ja to raditi za vas.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)