Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahahaa moze pokusati. Pa kad vam braca rusi nisu dali kredit "na lijepe oči" bezbeli će prave finansisjke institucije to uciniti. Sve da se neko i odvaži, oderat ce vas sa kamatama koje ce naravno narod plaćati :)
hajde....eto zaduzite se...........ali da vidimo fabriku.....da vidimo radna mjesta, da vidimo napredak..........zaduzivanje da bi odrzali sebe o foteljama..............hmmmmmm odjebaus
Evo ja cu vam odobrit kredit da kupite sijeno za citavu genocidnu!!!:)))
rs se ne moze sama zaduzivati jer nije subjekt medjunarodnog prava - ako s am se dobro izrazio .... svako zaduzivanje mora odobriti prvo BiH a onda i fbih .... ovo je khurcevpjev ...
hajte u federaciju vamo sve procvjetalo kaze fadil
bio bi to veliki uspjeh zadužiti se na ino tržištu 😂😂😂?!?! debilizam!!!😀
Haha... a gdje cete vi jado izaci... koji ce to jadnici vama novac da posude
Opaaaa, još 470 miliona novih dugova. Jbt, usvojili ste akcize, dobijate pare od MMF-a i opet vam je malo. Ima li privrede ikako u RS-u?
Sta ce vam Svjetska banka? Zar nisu potpisana 2 kredita iz Rusije jos prije 2 godine? Uh, izvinite, to je bila predizborna suplja opet. Do mene je.
Zamisli samo premiju za rizik..uh to bio bilo neko finansiranje od 8% minimum bez da iko pogleda i bilanse. Kad krenu da ih cesljeju medjunarodni investitori, bice MMF ti si bog ti si shef, de nam ti ono svoje ipak :)
Pa nisu vise u stanju sami ni da se zaduze hahaha a kamoli da nesto urade...
Ustav je čudo jarane moiiii...