Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar ovaj kriminalac još uvijek obnaša funkciju predsjednika VSTV-a???
"obnaša", to čisti bosanski iz gruda 😂😂😂
Tegeltija,tadicka,jukicka i burzic dalida su dio mirnodopskog UZP-a.Tegeltija je dosao na vlast zahvaljujuci Radoncicu,koji da bi spasio svoju guzicu iz zatvora,naivno podrzao imenovanje tegeltije i tadicke.Zato sada imamo generale Ar.BIH na optuzenickoj klupi,a Radoncica na slobodi.Previsoka je cjena Radonciceve slobode.VSTV je privremeno okupiran,svi se nadamo njegovoj reorganizaciji u skorije vrjeme
sta bi sa aferom potkivanje??
@abassamjafpfqw konobar je kriv nije izdao fiskalni račun.
@abassamjafpfqw
NE SERI TEGELTIJA!
Kraisnik kuje Tegeltiju pomjesecu.
Ovaj jad će završiti na smetljištu historije, zajedno sa svojim svetcima, mada vaistinu, bilo bi bolje da završi u nekom kanalu, ali šta je, tu je..
Čuj, šta je sa aferom " Potkivanja". Potkovan je ko treba. Šta, i ti bi da te pitkuju. Malo sjutra. Loše potkovani najviše lupaju!
Stvarno čoek sija, odozgo!
Ovo što joj visi je srebrena medalja zs namještaljke, laganje, i ... osvojena, znate đe. Šef je još uvijek zlatni. Kakav Tuka, ovo je tuka!
RUZO, TEGI, STA RECI? ZAGRLI TE SE I PLACITE. ZNAM, NIJE LAHKO. MNOGO STE URADILI ZA BiH, ZATO NEKA VAM SE GUBI SVAKI TRAG.
Pu, sram vas bilo. Imate li imalo obraza?Kako se umivate? Umjesto obraza ni guzicu ne perete! Pu!
Ma desi podkovani?Zar si jos u VSTV_u?Naredu si ti ,dalida,ruzica zajedno sa radoncicem u Zenicu.Radoncic vas postavio da stitite njegovu bulju,blizi vam se kraj.
Dok Strahe radi podmetnute lazne investitorke sa laznom ponudom izgubi sve funkcije, dok Tegeltijino uzimanje para pod sifrom njegovog seoskog bavljenja, potkivanje, jos sjedi jer nejma obraza i pametuje, sta i kako treba da izgleda pravosudze
Koje licemjerje !! Mjesto da je nestao iz Bosne odselio on se nasao da komentarisem nesto, ti si dno dna, covjek bez trunke morala !
moze li se onda reci da si ti potkovan (sa) znanjem...
jedi govna Teglija
Kada nisko INTELEKTUALNI članovi VSTV_a, počnu muljati BABE i ŽABE !!! Građanima trebaju REZULTATI !!! Slučajevi MEMIĆ, DRAGIČEVIĆ...... R E Z U L T A T I !!!!
ako si pošten, BiH smatras svojom otadzbinom nemas potrebe da se brines. SDA je za cijelovitu drzavu BiH kai i svi Bosnjaci.