Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si definitivno Dodikov igrac. Sve radis njemu na mlin. Vrsis pritisak na sudije da se Dodik ne proceesuira. Pametnom dosta.
Smjenit ovog papka pod hitno
pa sta je uradio da se SDA kriminal.procesuira. ja mislim da je on zajednicki
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Na faci ti se očituje zlo.
grijesis brate, nije ovo samo zlo u pitanju, ovo ti je skolski primjer down syndroma pogledaj mu ovu sliku sa alternativne televizije, pogledaj tu vratinu debilnu https://i.ytimg.com/vi/zTH4P8OV9dU/hqdefault.jpg
Tegeltija umjesto što glumi referenta za provjetravanje sudova u Bosni, bolje da se počne baviti profesionalno glumom. Idealan za ulogu regionalnog barona narko kartela, u usponu.
Kakav covjek takva prica.Kada bih trazijo neko da mu protumaci njegov govor ,nebih nasao tolmaca jer ovaj je nesposoban da prica a kamo li da sudi nekome.Toga treba pod hitno smijeniti ,imaju Srbi skolovanih ljudi koji jedva cekaju da se zaposle pa bujrum .Dajte sansu sposobnim koji nete mutati i praviti probleme kao ovaj tuto muto mutavi.
Koja koljacka faca
Koja koljacka faca
Provaljeni si kretenu i lopužo koji igraš za Dudukov tim ... bojim se da si ovim nepromišljenim potezom zabio neviđen autogol ...!!!
citljiv ko Bukvar
Ovaj mutavi i mucavi Tegeltija nije ni za ovce čuvat, ali je u Bosni predsjednik najvećeg pravosudnog regulatornog tijela u državi.
Posto ovaj lik ne razumije ni sam sebe kad trtlja, pa mu trebaju prevodioci na sva tri jezika, valjda je mislio da ga nece tacno prevesti, pa mozda mu nebuloze i prodju.
Dodikov igrač neka se preispitaju ratne prošlosti i entitetskih sudova a ne samo suda BIH, zato što u entitetu eres potencijalni ratni zločinci i genocidaši imaju neke funkcije.
pa red bi bio prvo da pociste u svome dvoristu
Rijetko odvratan lik, cak i u Dodiku ima neceg simpaticnog, ovaj je grozota.
@boshniak Ovaj mutavi i mucavi Tegeltija nije ni za ovce čuvat, ali je u Bosni predsjednik najvećeg pravosudnog regulatornog tijela u državi.
zašto se ovaj bandit i kriminalac ne uhapsi?
dajte referendum na nivou BiH pa da vidite koliko vam narod vjeruje. onaj narod kojem treba da sluzite ako bi imali 10% povjerenja mene objesite na trgu
gdje su sad te ambasade USA Svedska Norveska ....kad je propagirati pederluke i razvrati onda su prvi. pa nevladine organizacije . dajte organizujte referendum da vidimo sta smo za 15 godina postigli
Ja mislim po ocjeni javnosti da si tu pogresno postavljen hajvanu jedan jer javnost je u mnogome pismenija od politicara i njihove politike
ja da sam na celu institucije poput VSTVa a svi svjetski indexi izvjestaji govore da u BiH ne cjeta vec buja kriminal korupcija politicki kriminal da imam i sekunde kucnog odgoja stida ili srama ne podnio ostavku vec pobjego gdje me niko ne zna i govorio da sam uzgajivac krompira bio u BiH. al nema veze sve bude i prodje al nek se zapitaju kako ce ova ekipa VSTVa uci u historijske knjige
index korupcije BiH blizi Sudanu nego Slevenij i vecini.Africkih drzava. uzmite kese i pokrijte glave od sramote