Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nijedan ratni funkcioner nema na šta biti ponosan u vezi sa ratnim godinama, jer nijedan nikad nije digao glas ili pokrenuo postupak protiv odgovornih za zločine, protjerivanja. ovo se odnosi na sve tri strane, nevezano za procenat zločina u odnosu na ukupnu cifru.
Četničina predsjednik VSTS-a...hebrm te drzavo!!
Treba vidjeti što tegeltija nije podigao optužnice za rušenje 15 džamija u Banjaluci, iako tamo nije bilo ratnih sukoba u gradu. Osim što su smrdi ubijali svoje komšije bošnjake i hrvate, tamo nije bilo pravih ratnih dejstava, tek na samom kraju su se malo usrali od straha i popeli na traktore za svaki slučaj.
Tuzilac dize optuznicu, a ne sudija.
Nosite ovog skutora vise u pm
TELGETIJA,JEBI S ETI PREKO NECIJIH DRUGI LEDZA I PREPUCAJITE SE KUCI,A NEMOJTE NAMA SUPLJE VASE PRICE PRICATI JEL TO NAROD NEZANIMA,STO VI SVOJ NERAD IZVRCETE TAKVIM PREPUCAVANJIMA,,,RADITE SVOJ POSAO CASNO I POSTENO,A FALA BOGU IMATE GA DA NEDIZETE GLAVE SA TIH SOLOVA,,,UZIMATE PLATE NIZASTA,I HAJDE POHVALITE SE KOLIKO STE POLITICARA OSUDILI A DOKAZANI KRIMINALCI ...
nema dalje , nije moglo gore