Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad treba vratiti ustedjevinu onda nema, a kad treba uzeti kredite onda daj. E sipak.
Da li neko poznaje medjunarodni sud ili neku instituciju kako bi se tuzila i RS zajedno sa Bobar bankom jer agencija za bankartvo RS nije nista poduzela kako bi pljacku sprijecila,a znali su da postoji.Valjda postoji neko ko bi stao vise u zastitu gradjana protiv kriminalnih radnji.Kad bi oni sankcionisali ovakve slucajeve,morali bi voditi racuna ko im je na celu pojedinih agencija. Isplati ostecene,smjeni nesposobne,oduzmi imovinu krivcima,kazni one koji nisu poduzeli nista da to sprijece.
Sta je sa onima sto su imali ustedzevinu?Propala stednja propali i krediti😂
Kad treba vratiti ustedjevinu onda nema, a kad treba uzeti kredite onda daj. E sipak.
A kome ce ga vracati kad je banka vrisnula
JESTE MOJI ALI VAM EBEM MATER
hahahahaah pazi da ti ne vrate :)
Bolje od Al Caponea posudit lovu nego u ovim Dudukovim bankama ... ? ? ?
Neka vrate kada budu pri parama! Hahahaa
Sad će komentari kako je RS bankrotirao, kako nemaju šta jesti. A mi u Federaciji smo hiljadama godina ispred, živimo dugo i uspješno. Hranimo se samo najboljom hranom i ljetujemo na egzotičnim ostrvima.
Tako je.... i sve to nam je obezbjedio SDA! 😀😀
na zalost svi smo u istim da ne kazem cemu !!!........ali volimo jedni drugima da "suknemo" a mogli bi tako fino da zivimo........