Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onda u petak ide ANP ili "Program reformi" u NATO! Rekli su da ga salju dan nakon imenovanja Tegeltije!
Koliko rupa u zakonu... dobro smo opstali i ovih 30-ak godina...
zvizdic ko krpelj, ne mozes ga odvojit od sise da si tito
Kako je ovo dobra drzava za politicare.
Hoćemo premijera iz reda 'rvackog naroda!!! :F
POZDRAV IZ NJEMACKE.
a šta će njemu pratnja.a zvizdić nema.pa ko će sve to da plaća koliko vas ima.
Pozdrav svima vama. Moje ime je Marie Alice. Želim iskoristiti ovu sjajnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio pomoć u iznosu od 60000 eura, dobio sam kredit uz kamatnu stopu od 2%. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: ([email protected]) (WhatsApp: +16014560144)
Razmisljam sta da napisem,a da mi komentar ne obrisu ili da me ne banuju ne znam za sta su napravljeni komentari majka mu stara.Samo da kazem da nikad ne psujem samo iznesem svoje misljenje koje ni ovdje nije dozvoljeno izgleda.
gledaj nilskog konja.satro sve u RS sad došao u federaciju.
Oni se zapitaju zasto mladi odlaze napustaju BIH. Pa zbog vas pizda vam materina ,pa to nigdje u svijetu nema da imas dva premijera i da obadva imaju pune privilegije. A pitanje kad ce se sve dogovorit i sastavit vladu mize trajat jos godinu al Zoka ce primat puni iznos plate i kosristit sve privlegije.
Sad dvojicu placamo,nije lako vlast ispustit
sta je pisac htio reci: nema kako hoces nego kako moras..
Treba i premijera tri da ima kao i svaki ministar da ima jos dvojicu iz ostalih naroda, ako mozemo imati tri predsjednika zasto ne bi imali po tri ministra iz svakog ministarstva i premijera po tri. Moze narod i to podnijeti, bas me cudi kako je dozvoljena ta diskriminacija drugih naroda.
Kao da je to važno. Zvizdić je odsvirao svoje. Ovo odugovlačenje sastavljanja vlasti nije uopšte urodilo plodom, da neke strane zemlje i međunarodna zajedica pritisnu Dodika da bude za NATO. Šta je Komšić rekao na IFIMESU: NATO je najpametniji put. To znači da je NATO samo put, a da se nešašalju nikakve molbe za pristupanje. A cjelo vrijeme se kurčio ANP ili nema vlasti. Ima vlasti ali nema ANP