Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BIH vec ima svoju luku - to sto je oteta i pokusava se oteti je drugi par cipela... Luka Ploce je izgradjena i placena bosanskim parama.... lako je biti uspjesan kontroverzni biznismen i eldorado turizma kad si bruku toga pokr\'o, ukr\'o, oteo i sverc\'o.... hrvati svoje blagostanje mogu zahvalit indolentnosti minderaskih kretena koji sebe nazivaju zastitnicima vitalnih interesa u kravatama koji se dusaju u prsa svojim zaslugama za 20 najtezih godina
BiH zasluzuje da ima luku i treba da ima luku.
Gdje si ti bio tokom \'90ih?? Cuj nije bilo u zenici i Tuzli ra-ta!! Nije bilo ka u Sarajevu ali ra-ta je bilo! I 6 granata dnevno znaci rat!!
I to ce reci neki vanbrachni potomak Turcina LOL. Nasa zemlja je Bosna, da smo je htjeli napustiti to bi davno uradili, sa Turskom nemamo nista otkako je prestala okupa cija i nismo dio nje. Sto to ti ne mozes prebolit je tvoj problem, idi ubiy se jado. Ovdje smo oduvijek, i ovdje ostajemo!
To sto se rugas Bosanskom koristenju slova h (koje stavljaju u 10 rijeci, a vi odmah napravite cirkus kao to sa \'hlukom\') vise kaze o tebi...Hrvatski jezik je pod utjecajem Vlaja izgubio slovo h, a Bosnjaci ga cesto jos uvijek koriste. SIgurno si mislio da je ubacivanje slova h nesto Tursko, no da te razocaram nije, jer Turci bas kao i vi izostavljaju slovo h iz svake rijeci, tak da govore meraba (merhaba, Amet (Ahmet), itd.
Slazem se da je lupio ovaj coja, ali nisi ti nesto bolji qua brains.....Muslimani su i te kako dobri mornari, zavisi odakle su \'inteligencijo\'. Turci, Iranci, Arapi...svi veci i bolji moropolovci od vas sa razvijenijim portama i morskim prijevozom . Naravno da Bosanci koji nemaju mnogo mora nisu (niste ni vi dobri skijasi kao mi) , ali kad vec drzava BiH ima bar malo morske obale, trebala bi imati i portu, barem vojnu. A ti idi radi kao sluga na nekom container-brodu jado, kao vecina vas, jer nemas mozak za nesto bolje.
Sta ti je Mersciha??
Zabo 70 godina u guzicu i priča gluposti.
polako,a doci ce i ta luka na bosanskoj zemlji,pa vi koji ste nas do sada handrli necete moci vise.....zivi bili pa vidjeli....
Dok se dijeca nagode to su sumske jagode.
čujem da Izetbegovići otkupljuju korporaciju HILTON i da će glavno sjedište bit Sarajevo a Silajđić i kompanija otvaraju BUVLJAK i zapošljavaju 80.000 Bošnjaka a da zaboravio sam...........traži se 5.000 mornara Bošnjaka kao sluge na teretnim brodovima jer za Kruzer - ( turistički brod koji prijevozi 2.000 turista i više) moraš biti pismen i znati jedan strani jezik - i da se zna...... Kruzera dnevno 3 dolaze u Neum
me je već prikunulo na \"Pomorsko društvo BiH\" koja tragedije :)))))))))))
@LukaKlek nase mjesto, nas problem - odyebi i ti i luka.
piramide?
ako sarajevski pomorci misle graditi luku ne pitajući ništa lokalni živalj znači da žele nove sukobe i kaos.pored toliko luka na jadranu još jedna je potrebna za silni izvoziz Bih.Žele luku samo da bi mogli odigrati ulogu namijenjenu im u skorašnjem sukobu civilizacija,koji će opet krenuti iz ovih krajeva.Ne tetoše ih ameri bezveze,i ne plaćaju saudi izvoz vehabizma bez razloga.
a sto se tice tog \"nasa luka, nas problem\"...samo da primjetim kao neutralni posmatrac - valjda je to prvenstveno mjesto onih ljudi koji tu zive? ili se oni ne pitaju nego se ti pitas?
Visocke piramide Luka Neum 7 milijardi $ u elektroenergetiku zlatne kasike koridor 5c sarajevska zaobilaznica centar \"halal-turizma\"... nastavi niz