Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
yebote, ona nas voli vis enego mi sami sebe...
Ova predsja upitnika meni isto ko kad bi đaci slavili predaju kontrolnih radova učiteljici
ja procitao tijana ajfon pa rekoh da vidim da nije i ona usla u politiku, kako je vec krenulo ne bih se mnogo cudio kad ono neka nebitna slovenka kaci neki nebitni tvit
Polako bre , s čestitanje...! Kad pročitate naše nazor sklepane odgovore , nema nikakve sumnje da ćete poslati tomove i tomove novi i novih " pitanjacaaa" . A , od odgovora na ta nova" pitanjca" , dopunska jelte bre, zavisiće nove runde "pitanjaca" i tako u nedogled ..... A , do tada ....sva će omladina koja nešto vredi več uveliko biti u EU .... A , preživelim starcima iz BiH , " pitanjca " i odgovori ublehaša , sigurno više neće biti važni..
zelim kontakt broj. zelim guziti ovu divnu damu
maral' iko ovu tanju ?
Najneposlušnije dijete treba natamburati, ne tapšati po ramenu draga Tanja. Sa upitnikom kasnimo više od pola godine. Hrabro naprijed prema gubitku svakog vida državne autonomije, hrabro naprijed prema pasošu koji će omogućiti odliv i ovo malo mozgova što je preostalo. Hvala na čestikama, nema šta.
Jel nas ova zaHebava, mozda 😂
Ja BiH je spucAo komotno
Odmah sjesti za stol i za 15 minuta razrijesiti Gordijski cvor zvani Izborni zakon, Sejdic-Finci, kao i vecinu dubioza oko politicke jednakopravnost triju naroda i svih gradjana promptnom implementacijom rezultata popisa iz 2013. koiji moze postati ad hoc biracki popis koji sadrzi pouzdane, azurirane podatke o etnickoj pripadnosti nasih gradjana, te tako onda izravno omoguciti da u FBiH bos. i hrv. clan Predsjednistva uistinu imaju legitimitet na sljedeci nacin (pogedati ispod):
(nastavak) - za te 2 pozicije bit ce 2 razlicita glasacka listica s relevantnim kandidatima (narodnost kandidata je posve nebitna), te onda Hrvati glasuju na jednom listicu, a Bosnjaci na drugom, a tzv. Ostali neka glasuju po svojoj volji i savjesti. Identican model primijeniti i na Dom naroda i mirna Bosna.
Time bi automatizmom bilo rijeseno i pitanje Sejdic-Finci jer bi se svaki, bas svaki drzavljanin BiH mogao kandidirati na svakoj od lista i biti biran, a puni ili vecinski legitimitet adekvatne etnicke zastupljenosti u drzavnim organima bio bi takodjer skoro pa zagarantiran jer bi bilo mnogo teze raditi izborne makinacije i provoditi ikakav izborni ili post izborni inzenjering. Jos samo rijesimo TV kanal, te okrupnimo zupanije da smanjimo admin. aparat, te ustedimo koji dinar i mir!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mogla si ti ili mogerini doci ... a ne ono fosilno gorivo
Hvala gospođi Fajon.
na cemu hvala...sto su legalizovane kriminalom stecene imovine ovdasnjih politicara i njihovih uhljeba...
I od mene iskrena čestitka 👍👏🏻👏🏻 👍
kuda bona ?