Komentari (416)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveći problem je viševjekovni podanički mentalitet koji je i sada izuzetno jak u stanovništvu BiH. Moja država, moja nacija i sve različitosti u njoj su bogastvo ako si čist u glavi. Ako nisi, džaba ti sve.
Pogledajte Bosnje od koga poticete. Pogledajte pisma Mehmed Pase Sokolovica na SRPSKOM jeziku. https://ibb.co/MGKqKZZ https://ibb.co/MGKqKZZ
@Viseslav Ti i dalje ne kontaš, zar ne ? :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (24)
bukvalno nema ne-muslimana koji hoce da bude pripadnik kvazi-nacije nastale pre dvadesetak godina inace, mehmed kapetanovic sigurno nije pominjao nikakve bosnjake jer je sam termin bosnjak nastao pre dvadesetak godina kad su poturice ukapirale da je glupo da u 21. veku nastave da se zovu poturice/turci
@MostaracOdDo Daj da vidim tu literaturu
Tragom drevnih Hercegovaca
sve pro-bosansko je u minusu, serbian internet warriors in full effect
BOSNJACI DA ZNAJU !!! DA CE NARAVNO BITI OSPORENI OD MEDJUNARODNE ZAJEDNICE KOJA PODRAZUMJEVA KRSCANSKI CIVILIZOVANI SVIJET ! MUSLIMANSKI FANATICI , POTURCENI SRBI I HRVATI , NIKADA NECE IMATI PRAVO NA SVOJU DRZAVU U TOJ KRISCANSKOJ ZAJEDNICI !!! SDA MOZE SAMO MANIPULISATI SVOJE NAIVNE OVCE KOJE SU RELIGIJU PROMJENILE NAIVNE, KAO DIVERZIJU ILI SKRETANJA PAZNJE SA SEBE NA PITANJA KOJA ZNAJU DA SU NEMOGUCA! BORBA ZA DRZAVU KOJOJ STE REPREZENTACIJU PRISVOJILI I MISLITE DA JE VASA ? JESTE 1 DIJELIC
Upravo komentari Srba i Hrvata jesu potvrda ovoga što se iznosu u tekstu. Bosanski Srbi i Hrvati, poticani nevjerovatnom količinom propagande iz Srbije i manje iz Hrvatske, u laganju i zatiranju svega bosanskog, takmiče se tko će više pljunuti na BiH. Mrze BiH jer ne vide sebe u savremenoj civilizaciji.
Zbog toga su ratovi i vodeni
''Negiranje bosanskog naroda''. Pa sami muslimani za sebe kažu da su Bošnjaci idiote glupi.
Dok je Srba bice i negiranja Bosnjaka...
koja mitomanija ču drevni bošnjani hahahaha ko vam piše tu novopečenu istoriju 🤣🤣🤣 sva svetska istorija pise da su u bosni ziveli samo srbi većinom i hrvati..i da ste vi nastali u većini prisilnim poturčavanjem od strane turaka
Klix je postao cetnikostan, sami cetnici u komentarima
mudro zbori jutros,kao da se muda najeo...
Nit je "Republika" nit je "Srpska"...., medjutim njihovim groznicavim protivljenjem zahtjevu za promjenu imena pokazuju cijelom svijetu da je ona za njih samo "Srpska" i da je "Repubilika" a ne entitet. To je sjeme zla i fasizma a ne ime koje je u ovom slucaju samo putokaz za mjesto okupljanja Srpskim nacionalistima i fasistima tj"autostrada pakla No2"
@simao21 naravno... eto vam vas rezervat iz koje ste nas proterali. Radite u tom rezervatu sta god hocete... ;)
Etno partije = etno podjela = podjela BiH = nestanak BiH = nestanak Bosnjaka. To su uvijek bili i ostace velikodrzavni projekti iz Sr i Hr. SDA postoji kao zavjera o podjeli zato sto Bosnjaci nesmiju imati drzavotvornu svijest vec samo etno. Kada ih vec nisu mogli asimilirati onda ih mogu natjerati da i sami dijele BiH.
Ma sta lupas, drevni narod koji je dobio naciju 70 godina i koji jos nema ni prevopisa ni validnog rjecnika. Drevni narod koji jos ne zna kda upotrijebiti Č, a kada Ć. Da postoji zaostao narod, e tu si u pravu. Negiranje drzave je logicno, razvalili ste jednom narodu drzavu, sta sada hocete, dobro vas nisu svije pobili.
Bosnu i Hercegovinu nam niko ne negira, ni bosance ni hercegovce, ni bošnjake ni hrvate ni srbe, ni bosnjački jezik ni hrvatski jezik ni srpski jezik. U Bosni i Hercegovini se samo pokušava nametnuti “bosanski musliman/katolik/pravoslavac”, “bosanski“jezik i “bosanska” nacija E to vam gospodo ćaršijska neće moći proći
E za to je u pravu! Svi su vidjeli da ljudi većinom mrze Bosnu i Hercegovinu zato što je najstarija država Balkana, pa hajmo sada svi da je nuliramo. E to je to! Čim ovi prihvate da Bosna i Hercegovina postoji i da je uvijek postojala, tada će biti bolje vrijeme za sve nas.
Bosna kao drzava se pojavljuje tek 1154 godine, Srbija 626 kao Knezevina Srbija, Hrvatska drzava se prvi put pojavljuje u 7 veku, a da ne pricam o Grckoj.
@Varaga900 Šta sam ja upravo rekla? Negiranjem Bosne i Hercegovine samo sebi štetite, ne nama. Slobodno ti vjeruj u to, niko ti ne brani, ali ja znam šta je istina. Vi neki ste ovim dokazali da vas je istina zaboljela!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tener Aličehić (biografija): http://balkans.aljazeera.net/profil/taner-alicehic Menadžer i konsultant za ulaganja u ulozi antropologa i istoričara, brsti o identitetu....Na šta je spala bošnjačka akdaemska zajednica kad ovaj nadri-naučnik dobija pažnju i naslovnicu na klixu. Vrlo, vrlo nisko. Tužno.