Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mnogi u Taxi vozaci nemaju hladenje u vozilu pa musterije ljeti hlade otvorenim prozorima tako da posle voznje mnogi i ljekara pronadu.LJetos zaustavim taxistu kod vjecne vatre inace pored mene nebi ih ni bilo,ulazim u kola a ono smrdi da nemozes podahnuti,dolazim na pola puta i kazem stani,platim i sacekam drugog.GRAS, TAXI sluzbe,Komunalno,to su sluzbe HAOSA u gradu....
Ako vec zele promjene u registarskim oznakama , onda bi od velike vaznosti bilo podijeliti upistvo i prircunik za osnovnu kultru, bonton i ponasanje taksita. Koji su se osim ljubazni i susretljivi !!
Treba ih malo kulturi nauciti, ima ponekih ko da ne lajemo sada
yebote, ovo je tuzno ali i u Tirani imaju novije taksi nego kod nas - pa 90% auta su proizvodili jos u '90im.
..TA' ce onda i startna 1,50 KM za vožnju, a gorivo sletilo davnih dana! cccccccccc
Ne brinem se da nece biti ovih bez TA oznaka. Licno sam vidio kad divljaci daju mito policiji. Sve dok je korumpirane policije u KS, mnogi problemi ostaju sam problemi.
Japan pravi novi satelit vrijedan 360 mil. $ BiH: Sarajevski taksisti od danas samo sa TA oznakama. Dva smo svijeta različita. :D
ma nisu puno ispred nas, jedno milijardu godina
Fadil Opancic direktor !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)